Centrum Fastlegegruppe AS

Telefonnummer22 41 41 2022 41 41 ...
Bygdøy alle 23 0262 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS

En god fastlege

Lege: Peter Edison Skrevet

Effektiv. Slipper å bruker unødig tid hos han. Han er god til å følge opp forandringer fra siste prøver etc., og god til å lytte tilk pasienten. Han er også god til å henvise videre til spesialister etc.

Flink og hyggelig

Lege: Peter Edison Skrevet

Får alltid god og effektiv hjelp. Hyggelig og effektiv lege med kort ventetid.

utrolig fornøyd

Lege: Sveinung Eide Skrevet

Endelig har jeg fått en fastlege som er god på kommunikasjon og som viser at han tar deg alvorlig. Alltid hyggelig og omtenksom, han hører på dine egne tanker om din helse. Veldig lett å prate med. Kjempefornøyd!

Hyggelig og avslappet

Lege: Inger Christina Bergstrøm Bodahl Skrevet

Dette er en lege som tar deg og dine problemer på alvor. Hun tar seg god tid. Hun er så og si _alltid_ forsinket (10-15 min), men hun er aldri stresset (eller stresser deg når du er inne til konsultasjon). Kan det grunnleggende, ikke særlig mer virker det som. -Men hun er virkelig grundig i forhold til utredning! Veldig fornøyd med denne legen. Ingenting bagatelliseres og man føler man kan åpne seg for henne. En meget medmennesklig lege. Anbefales!

Imøtekommende, forklarer tilstanden

Lege: Sveinung Eide Skrevet

Veldig fornøyd: når jeg kommer til konsultasjon, hører han på meg, gjør undersøkelsen og forklarer tilstanden slik at jeg får bedre ide på hva som er galt. Han svarer også gjerne på spørsmål hvis jeg har noen.

Jeg liker også at han unngår unødvendig medisinering, og gir klar beskjed om at jeg skal komme tilbake hvis problemet ikke går over tid (og hvor lang tid ca.)

Jeg føler at det er lett å kommunisere med ham: han var vikar for min tidligere fastlege og forskjellen i opptreden var hovedårsaken til at jeg byttet fastlegen.