Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS
Veldig fornøyd
Lege: Olaf Hesle SkrevetSnakk om en flott lege! Selv om det er litt venting for å komme inn, glemmer man det fort når det er din tur. Lytter alltid, god oppfølging og forståelse.
En lege med for mange pasienter
Lege: Holger Dahl SkrevetFastlegen har etter min mening derfor for liten tid til hver enkelt pasient.
Hyggelig, men har dårlig tid.
Lege: Inger Christina Bergstrøm Bodahl SkrevetHar inntrykk av at kunnskapsnivået utover det "generelle" er så som så
Nordre halvkules beste fastlege!
Lege: Olaf Hesle SkrevetDette er fastlegen alle burde ha rett til å ha. Jeg føler meg priviligert.
Fraværende og lite nøyaktig
Lege: Sveinung Eide SkrevetFraværende og lite sympatisk. Det er lov å være hyggelig selvom en ikke tror på pasienten. Ser ikke gjennom journalen min for å skaffe riktige papirer til henvisning til utredning. Har sagt at han ikke har tid til å gå gjennom journalen min. For meg er dette lite grundig arbeid når papirene jeg henviser til i journalen kan være en del av helhetsbildet i puslespillet om min helse.
Han hører heller ikke på meg når jeg snakker om mitt sykdomsbilde og spørr meg senere i timen spørsmål som jeg allerede har besvart.
Etter time føler jeg meg nesten alltid nedverdiget og dum. Jeg er på jakt etter en ny fastlege.