Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Bra lege
Lege: Andreas Fismen SkrevetVeldig hyggelig - inngir tillit og skaper trygghet. God ivaretakelse overfor pasient.
Lav tilgjengelighet. Vanskelig å nå ved akutte situasjoner.
Har kanskje for mange pasienter?
Meget fornøyd med Landmark
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetLandmark har vært min fastlege gjennom to svangerskap og for mine to barn, og jeg er svært fornøyd. Vi har følt oss trygge og ivaretatt, og han fremstår som en meget kompetent lege. Det er en stor fordel at legesenteret har legevakttjeneste for akuttimer, den fungerer svært bra.
Jeg må nå bytte fastlege pga flytting, men gjør det ikke med lett hjerte.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Morten Øwre SkrevetKjenner meg overhodet ikke igjen i enkelte beskrivelser her om at han oppfattes som lite i møtekommende, frekk og medmenneskelig, tvert i mot! Oppfølgingen fra ham er etter min oppfattning meget god og han tar ting seriøst når det er en situasjonen krever det. Som andre har nevnt er han er ofte/nesten alltid forsinket, men jeg venter gjerne litt ekstra for at han tar seg tid til pasientene sine, noe jeg har opplevd da jeg enkelte ganger har hatt behov for det.
Anbefaler ham på det varmeste for de som ønsker en lege som tar seg tid når det er behov for det, er medmenskelig, lytter og er faglig sterk innen det jeg har hatt behov for. Synes jeg er heldig som har en så dyktig lege som Morten.
Veldig fornøyd over flere år!
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetDr. Landmark gjør alltid en omhyggelig vurdering av symptomer, og er veldig løsningsorientert. Han lytter, han er våken og interessert. Absolutt profesjonell og effektiv. Har fått hjelp av han som har endret min tilværelse fra vanskelig til fin og normal.
Han er tillitsfull og meget nøyaktig.
Dårlig service! Anbefaler ikke
Lege: Andreas Fismen SkrevetJeg har hatt denne legen i flere år. Han har aldri vist forståelse for noe! Han er rask på avtrekkeren at det gjelder noe psykisk når man har vondt et sted! Man kan i det minste sjekke pasienten isteden for å sitte å fortelle om ting han har lest. Betaler for å ikke få undersøkelse og hjelp ! Usmakelig holding ! Hold dere unna hvis dere vil bli tatt på alvor! Forsinket i 40-45 nesten hver gang !