Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Profesjonell
Lege: Svein Stiksrud SkrevetSvært fornøyd med Svein Stiksrud. Seriøs, kunnskapsrik, tillitsvekkende. Anbefales på det aller varmeste
En hyggelig lege med personlighet
Lege: Lene Braastad SkrevetJeg kan godt forstå om noen ikke klikker helt med denne legen, fordi hun er litt "spesiell" i væremåten. Litt småvimsete, men veldig sjarmerende og lytter godt, er enkel å ta opp ting med, også av litt vanskeligere karakter.
Jeg opplever at hun bruker den tiden som "trengs" i hvert tilfelle, noe som dessverre har den bivirkning at hun kommer litt ut av tidsskjemaet innimellom. Man må ofte vente på sin time - men man setter pris på den ekstra tiden hun avsetter når man trenger den.
Så om andre fastleger ikke helt har funket for deg (slik det var for meg) så kan det godt være dette er "din" lege.
Stresset og lite tilstedeværende
Lege: Morten Øwre SkrevetOppleves som ukonsentrert og lite tilstedeværende. Ikke flink til å lytte. Mangelfull oppfølging over tid.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Svein Stiksrud SkrevetPresis, konkret og seriøs. Tar pasienten på alvor og bruker tid når det er nødvendig. Effektiv uten for mye "snikk snakk" - passer meg utmerket.
Det er leit at jeg må bytte fastelge pga flytting
Lege: Svein Stiksrud SkrevetJeg har vært hos Stiksrud i 14 år og har alltid vært fornøyd. Ok, han er ikke lettest å få time til på dagen, men svært effektiv samtidig som han hører på det jeg har å si. Virker veldig faglig dyktig. Anbefales dersom man ikke er på utkikk etter en lege som har all verdens tid og aldri er forsinket. Ikke den legen i Norge med flest kunder uten grunn(det ser jeg i hovedsak som en positiv ting)