Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Meget imotekommende
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetLytter og informere, det er mine besluttninger han sier ifra angaaende second oppinion hvis jeg er usikker paa hans diagonose .Er han usikker sender han meg til videre utredning.
Helt grie fastlege
Lege: Svein Stiksrud SkrevetHan har ofte dårlig tid. Sier ofte at ting går over av seg selv. Føler at jeg får ikke den hjelpen og sympati som jeg skulle ha fått.
Fraværende, uinteressert, småarrogant
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetHører ikke etter på pasientens bekymringer, tar ikke prøver av ting man ber om å få sjekket, ALLTID forsinket og prøver å komme ajour ved å bruke 1 minutt på pasienter som meg, som han mener det ikke feiler noen ting fordi jeg er ung. Besøket føles som bortkastet tid og penger, anbefales ikke...
Arrogant og litt småfrekk
Lege: Morten Øwre SkrevetDenne legen er ikke min fastlege, men en annen lege på legesenteret jeg måtte gå til da min lege var opptatt.
Han hilste ikke på meg eller min 12 mnd. gamle datter.
Hun begynte å gråte da han undersøkte henne, men det virket ikke som han la merke til det. Har bare fortsatte å prate i mens han sa:" jeg hører ikke hva du sier, ungen din skriker..".
Han tok verken av henne bodyen for å lytte på hjerte/lunger, ikke sjekket hals, øre eller mandler(selv om hun hadde hatt feber i flere dager)
Nei, er rett og slett misfornøyd!
Ubehagelig og lite vennlig
Lege: Lene Braastad SkrevetJeg har hatt Braastad som lege i noen år inntill jeg nylig bestemte meg for å bytte. Hun fremstår som lite hjelpevillig og vanskelig å kommunisere med. Jeg gikk til henne flere ganger med noen måneders mellomrom for å snakke om at jeg var så utmattet at det gikk utover skole og jobb. Hun sa at dette var naturlig og ikke noe å bry seg om. Så spurte hun om jeg hadde et rusmiddel problem (noe jeg ikke har). Etter mange konsultasjoner fikk jeg endelig tatt blodprøve som viste at jeg hadde mononukleose men at jeg hadde hatt dette så lenge at det hadde gått over av seg selv. Jeg fikk da endelig sykemelding for de siste to årene som forklarte fravær og slapphet. Fryktelig dårlig lege som ser ut til å tro det verste om deg.