Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Dyktig lege
Lege: Georg Stang SkrevetJeg valgte dette legesenteret primært pga. beliggenheten. Det er også grunnen til at jeg bytter legesenter og fastlege. Dr. Stang er en dyktig lege, som tar seg tid til å sette seg inn i pasientens symptomer. Han har meget raskt stilt korrekt klinisk diagnose på mine problemer, og fulgt opp prøveresultater personlig. Han har en god porsjon humor, og blander gjerne dette med behandling/spørsmål angående din almenntilstand. Dette kan faktisk være en fordel da svarene fra pasienten ofte vil komme uten betenkningstid. Hvis du foretrekker en gravalvorlig lege som ikke deltar i samtalen eller en med en tilnærmet moderlig empati (psykolog?) bør du se etter en annen.
Den beste legen jeg noen gang har hatt.
Lege: Morten Øwre SkrevetUtrolig meget flink og svært hjelpsom under en vær situasjon.
Empatisk og metodisk
Lege: Andreas Fismen SkrevetFin å prate med, hører på hva man sier. Sjekker opp om det er noe han lurer på. Kan henvise til dyktige folk, om det er nødvendig.
Effektiv, ingen dikkedarer
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetHar hatt Skavlan som fastlege i 10 år snart. Han er effektiv og to the point.
Passer meg perfekt. Jeg ønsker ikke noen kos med lidelser eller sykdomssituasjon. Bare tydelige råd. Det får jeg alltid. Presis på tiltak og kutter ut unødig surr som ikke er relevant til problemstillingen.
Han bør kanskje strekke seg litt ekstra i forhold til de store linjene hos deg som pasient versus "the issue of the day". Men utfordres han på dette - noe jeg har gjort - er han alltid innstilt på å ta tak i det også.
En utmerket lege
Lege: Georg Stang SkrevetJeg går svært sjeldent til lege, så selv om jeg allerede har hatt G. Stang som lege i årevis, har jeg likevel ikke vært der mange ganger. Men de gangene jeg har vært innom har jeg imidlertid alltid blitt godt mottatt og fått god hjelp. Stang er en dyktig lege som finner problemet raskt, og henviser videre dersom nødvendig. Han er dessuten en svært sympatisk kar, og tar seg gjerne tid til å snakke litt om løst og fast. Jeg er strålende fornøyd.