Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Flink og hyggelig fyr
Lege: Andreas Fismen SkrevetHan hører nøye etter på hva man sier og han følger grundig opp.
Tar ofte litt lang tid å få time ved å gå gjennom det vanlige bestillingsopplegget. På den annen side sier jo Fismen at hvis man selv mener man trenger time med en gang så er det bare å be om det så får man det (og gir dessuten noen tips om når man absolutt ikke bør vente, f.eks. ved uvanlig tungpustethet).
Hyggelig, flink lege
Lege: Andreas Fismen SkrevetHar hatt Andreas som fastlege i 5 år, og er kjempefornøyd. Så populære legene hos Din Lege er så er jeg inneforstått med at det kan være litt ventetid. Dette gjør ikke noe når man kommer til Andreas. Er det hastesak får man alltid time.
Andreas er grundig, profesjonell og når man dukker opp med problemer av den på den flaue enden av skalaen, får han deg til å føle deg vel.
Man kan jo samtidig få hjelp med fluekastteknikk som man blir behandlet.
Din lege har en suveren timebestillingstjeneste på nett hvor man kan fornye resepter, spørre generelle spørsmål +++
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Svein Stiksrud SkrevetAlltid tid uansett om det er litt på overtid. Det gjør igrunn ingenting. Svarer på det jeg lurer på og er en god lege som viser hensyn til meg som pasient. Vil aldri bytte lege igjen.
Veldig bra!
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetUtrolig sympatisk og tar tak i ting.
Rett på sak og gode råd.
He's a keeper!!
Lege: Morten Øwre SkrevetHan er faglig sterk, oppmerksom, imøtekommende, pliktoppfyllende.
Han er medmenneskelig.
Han kan være streng, men det er positivt. Han forventer at du gjør som han anbefaler, som også er positivt.
Jeg bor ikke i Oslo lenger, men kjører gladelig til Røde Kors for å beholde han som fastlege.
Han er ofte forsinket, men det er ikke noe problem. Det er bare et tegn på at han tar seg tid til pasientene sine.