Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Suveren fastlege

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

Dyktig, interessert og effektiv. Rett på sak, i en hyggelig tone.
Ulempen med dette legesenteret er tilgjengeligheten. De tar ikke telefonen og kommer man får en gangs skyld igjennom er det åpenbart at pasienter er hår i suppa for resepsjonsdamene.

En av de beste legene jeg har hat

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Veldig dyktig lege med stor forståelse av min helsesituasjon, effektivt rask avgjørelsene og behandling med vennlighet.

Veldig god fastlege

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Resonderer raskt på forespørselser, ikke minst på epost kveldstid, gir tillit i faglige spørsmål

Dyktig, hjelpsom, profesjonell

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Fismen er profesjonell, naturliggjør ting som er pinlig, er hjelpsom og effektiv. Jeg har ingenting negativt å si om han, og jeg er ikke kjent for å være snill i min kritikk.

Arrogant, ikke flink med mennesker

Lege: Morten Øwre Skrevet

Vi har en annen lege på legesenteret, men hun var bortreist en hel måned, noe som gjorde at vi måtte be om legevakttime hos en annen lege. Dette ble Øwre. Da vi kom inn hverken så eller hilste han på meg eller min åtte år gamle datter, noe som gjorde henne enda mer urolig enn hun allerede var. Fra fødselen av hadde hun en tilstand som hun to ganger har vært operert for, og som har gitt henne en del smerter. Hun forbinder derfor leger og annet helsepersonell med vonde ting.

Han satt derimot og stirret inn i dataskjermen mens han spurte oss om hva vi mente han kunne gjøre for oss. Deretter understreket han at han ikke kjente datteren mins historie, og at det egentlig var fastlegen som måtte ta imot henne. Dette på tross av at han visste hun var bortreist relativt lenge.

Så for å få hjelp hos ham måtte vi nærmest be på våre knær, og da vi gikk derifra følte jeg meg relativt ydmyket. Datteren min var nærmest helt stiv. Jeg vil være svært betenkt mht å gå til denne legen igjen. Å kunne kommunisere med sine pasienter er faktisk like viktig som det faglige.