Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Tillitsfull lege
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetVar hos Dr. Landmark for første gang, da min fastlege ikke var tilstede. Tok meg på alvor, og lyttet uten avbrytelser. Virket genuint interessert. God personlighet. Brukte sin kunnskap, samtidig humor!
Fantastisk
Lege: Andreas Fismen SkrevetDette er en virkelig dyktig lege. Han er kjempe flink, han lytter, han forteller deg hva som er feil. Han har humor, han sier mye gøy så det blir en del latter innimellom diagnoseringen. Jeg flyttet fra Oslo og byttet lege da. Jeg savner Dr.Fismen var alltid trygg på at han gjorde hva han kunne får meg. Lang vente tid på time, gjør ingenting da han er verdt å vente på.
Ingen bedre
Lege: Svein Stiksrud SkrevetSamvittighetsfull, positiv, fokusert, hjelpsom, dyktig og humørfylt. I tillegg: Tar seg den tid som trengs.
Er du en som trenger oppfølging, råd og veiledning, så er han ikke din lege
Lege: Svein Stiksrud SkrevetAldri presis ved timebestilling. Mest opptatt å skrive på PC når du forteller om symptomer. Undersøker deg ikke, blodprøver tas og det er det. Enveiskomunikasjon, ingen diskusjon og forklaring på det du spørr om og er kommet for. Henvisninger når du ber om det selv. Sørget for å få hjelp privat. Skiftet fastlege.
Altfor kjapp
Lege: Svein Stiksrud SkrevetSer at øvrige kommentarer er forenlige med egen opplevelse Av dr.Stiksrud.
Nennsom og flink, sympatisk ved sying av kutt og tilsvarende. Desverre ikke legen å bruke ved mer sammensatte lidelser (psykososiale feks.) Eller om det trengs mer utredning. For kjapp og forutinntatt. Brukt ham i mange år, men trenger nok etterhvert en mer lyttende lege som ikke har så snau tid.