Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Lene Braastad Skrevet

Føler jeg har god kommunikasjon med legen. Har tid når jeg er der og sender til videre undersøkelser når det er påkrevet.

En meget dyktig lege

Lege: Jørgen Skavlan Skrevet

Flink og effektiv lege som er god på rådgivning. Ikke noe dill - veldig dyktig til å håndtere reel sykdom.Og for noen av oss er det derfor vi oppsøker lege.

God og effektiv fastlege!

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

God og effektiv fastlege. Lett å kommunisere med. Flink til å sørge for nødvendige spesialist-utredninger. Sammen med totalt servicenivå på legesenteret - er jeg veldig godt fornøyd!

Legen jeg er glad for å ha valgt.

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Han har vært min (og familiens) lege siden før fastlegeordningen, og jeg har aldri hatt noe å utsette på ham. Han er alltid imøtekommende, vennlig, lyttende og rett på sak - noe som passer meg utmerket. Flott at han er yngre enn meg, for da kan jeg regne med å beholde ham så lenge jeg har behov for det.

Omsorgsfull lege

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

Kommer tilbake hvis ikke tilgjengelig utenom avtale. Så langt full tillit til å kunne ta opp ulike spørsmål. Han er opptatt av "det hele menneske", ikke bare det aktuelle problem. Inspirerer til sunt og helseriktig levesett. Synes ærlig i tilbakemeldinger. Virker der og da genuint interessert i meg.Gir ikke inntrykk av å ha dårlig tid. Hyggelig med humor.