Holbergs Plads Legesenter

Sven Bruns gate 3 0166 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Holbergs Plads Legesenter

Meget kompetent, trygg og empatisk

Lege: Kyrre Flatø Nessa Skrevet

Kyrre er en veldig dyktig fastlege. Han er flink til å prioritere og lytter og tar seg tid når det er nødvendig. Han kan virkelig anbefales!

Enestående.

Lege: Ravinder Singh Bains Skrevet

Dyktig lege som tar seg tid til å ikke overse noe. Lytter til pasient og utfører/anbefaler korrekt behandling.

Veldig fornøyd

Lege: Ravinder Singh Bains Skrevet

Jeg opplever han som en lege, som ser deg, tar deg på alvor og som henviser videre når det er nødvendig. Han er imøtekommende og resolutt, når det trengs. Absolutt en lege å anbefale til andre. Han er en hyggelig person, har glimt i øyet, og humor.
Jeg er veldig glad for at noen anbefalte meg han, da jeg skulle bytte fastlege.

Dyktig og utrolig hyggelig lege

Lege: Stig Olav Løset Gundersen Skrevet

Jeg har nylig bytta fastlege, og har et utrolig godt inntrykk av Stig Olav. Han er lyttende, veldig hyggelig og behandler pasienten med respekt. Jeg opplever han som faglig dyktig, og at han har et stort ønske om å hjelpe. Du er heldig om du får plass på lista hans. Anbefales på det sterkeste!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Ravinder Singh Bains Skrevet

Ravi Bains er den beste legen jeg har hatt. Jeg har følt meg ivaretatt av en kunnskapsrik lege som har vært nøye med de (om enn få) helseutfordringene jeg har hatt. Jeg er spesielt glad for hans enestående kompetanse når det gjelder truende hudkreftproblematikk. Ja, for meg har møtet med Ravi bare vært enestående.