Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holbergs Plads Legesenter
Kunnskapsrik, trygg, tillitsvekkende og hjelpsom lege
Lege: Kyrre Flatø Nessa SkrevetAnbefaler lege Kyrre F. Næssa for alle som trenger en lege som tar seg tid til deg, er lyttende og utforskende, behandler, rådgir eller henviser videre - og følger opp hele veien. ⭐⭐⭐
Topp lege!
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetDyktig og hyggelig lege. Anbefales som fastlege. Bains tar seg god tid til pasienten og er faglig sterk. Han har alltid en bra historie på lager.
Utmerket fastlege!
Lege: Stig Olav Løset Gundersen SkrevetHan er utrolig hyggelig, varm og imøtekommende. Veldig glad for å ha han som fastlege, da han oppleves som en meget trygg og dyktig lege. Føler meg alltid forstått og respektert, ettersom han tar seg god tid til å lytte til pasienten. Gir god informasjon og gode råd. Anbefales på det sterkeste!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetHar hatt Ravi som fastlege i 10 år, og er superfornøyd. Han er imøtekommende, forklarer ting på en god måte, og får meg til å føle meg trygg og ivaretatt. Tar fort tak i ting. Hadde ikke byttet han bort for alt i verden. Anbefales på det sterkeste.
Hyggelig men manglende oppfølging og tillit
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetRavinder er hyggelig og virker sympatisk. Han er en effektiv saksbehandler som ønsker at du skal besøke ofte (selv om besøket virker unødvendig). Han må overbevises (betydelig) om at plager er ekte plager, mulig at han mangler generell tillit til alle eller enkelte pasienter. Jeg føler ikke at jeg blir tatt seriøst. Han sitter fort på mobilen hvis jeg prater. Basert på flere erfaringer, får jeg ikke innsikt i min egen oppfølging eller råd til hvordan å gå fremover.