Harbitzalléen Legesenter A/S

Harbitzalléen 2 A 0275 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S

Aldri tilstede

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

Bestilt time 6 ganger med fastlegen, men aldri møtt henne. Kun vikarer. Svarer ikke på henvendelser.

Dyktig og imøtekommende.

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

Føler meg sett og hørt hos Ingrid. Hun kan sette seg inn i min situasjon, tar meg seriøst og finner gode løsninger. Jeg føler meg alltid bedre etter jeg har snakket med Ingrid.

Grei nok

Lege: Anne Karin Lysen Skrevet

Lysen er en ganske ok lege, hun forklarer begreper man som pasient nok ikke vet hva er.

Hun er ikke den enkleste å skulle snakke med da jeg føler hun dessverre noen ganger ikke vil løse eller undersøke problemene man som pasient kommer med. Føler dessverre at jeg må "overtale" hun til å henvise videre for mer grundigere undersøkelser.

Har alltid måtte vente minst 5-10 minutter før jeg får kommer inn, har jeg time 14:20 så kommer jeg aldri inn til legen før 14:30...

En unik lege

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

Dr Rolfsjord er en unik lege: svært faglig dyktig, enorme personlige egenskaper og ydmykhet i møte med pasienter. Presis, ærlig, grundig, åpen og effektiv. Jeg føler meg bedre som menneske etter hvert besøk på hennes kontor.

Harbitzalleen legesenter har delte lister, og hastetimer tilgjengelig hver dag til faste tider. Jeg får timer raskt til barna når det virkelig gjelder og fin oppfølging. Fin nettløsning og digital tilgjengelighet.

Imøtekommende men uinteressert

Lege: Robin Jareg Skrevet

Svært trivelig lege, som tar deg imot når han har ledig tid (om 3-4 uker). Lytter, og kommer med mer eller mindre gode råd. Ting tar veldig lang tid, så man må være veldig standhaftig før noe skjer.

Uholdbar lang ventetid på time.