Harbitzalléen Legesenter A/S

Harbitzalléen 2 A 0275 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S

ikke min type lege

Lege: Anne Karin Lysen Skrevet

Har vært hos henne noen ganger, i tillegg til å ha benyttet vikarer. Jeg opplever at hun har svært liten tid, og kan være sur. Benytter meg heller av vikarene hennes enn henne. I tillegg er de som sitter i resepsjonen uhyggelige og sure. Alle spørsmål man stiller er dumme, og man merker at de ikke bryr seg. Dette drar også opplevelsen veldig mye ned. Også utrolig lang ventetid på å få time.

Anbefales ikke.

Lege: Robin Jareg Skrevet

Jareg prøver å løse ting som han har ikke nok kunskap for selv og veldig sjelden skriver henvisningen til spesialister.
Føler at han ikke lytter og undervurderer meg, tar ikke i mot anbefalinger fra pasienter og kommer med løsninger for sent i prosessen.
Jeg kjenner meg selv bedre enn ingen og setter pris på at mine opplevelser tas på alvor.

Very good

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

If I wasn't moving out, I would definitely keep being her patient. She helped me a lot, was polite and always listened to me. I always left thinking that she cares and knows what to do, and that I'm closer to a solution of whatever problem bothered me at the time.

Forståelsesfull og kunnskapsrik

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

Rolfsjord er en veldig åpen og forståelsesfull lege, i tillegg til å være faglig dyktig og oppdatert. Til tross for at hun er litt travel, møter hun meg alltid med engasjement og empati. Jeg tror at hun virkelig bryr seg om pasientene sine, og det merkes på jobben hun gjør. Strålende fornøyd med henne som min fastlege.

Grundig og dyktig

Lege: Knut Arne Gråbø Skrevet

En lege som er meget nøye, ikke tror, men søker bekreftelse hos spesialister. En lege du kan stole 100% på.