Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Dyktig vikar

Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr Skrevet

Kun møtt vikaren Kine har nå, Beyda. Hun tar meg meget seriøst, henviser og følger opp. Lytter, viser empati, er handlingskraftig og kompetent. Ja det er noen ganger litt lang ventetid på tlf, men fungerer fint å bestille time på nett. Måtte heller ikke vente mer enn 3 min sist jeg var hos henne på legekontoret. Selve legekontoret er ikke akkurat noe å skryte av, men de gangene jeg må til legen venter jeg gjerne 20 min for å få hjelp på tlf, og overlever ett slitt bygg når legen er så imøtekommen.

Bra

Lege: Ronny Granå Skrevet

Flink lege. Har lytter til deg og bryr seg. Han bruker nok tid og virker interessert. Han er kunnskapsrik.

Dyktig og empatisk

Lege: Ronny Granå Skrevet

Tar seg god tid. Stiller de riktige spørsmålene. Gir gode tips og henviser ved behov

Det store problemet er Rodeløkka Legesenter som ikke har klart å ansette en resepsjonist. Umulig å komme i kontakt med noen dersom man har spørsmål.

Alltid vikar

Lege: Kine Fredrikke Dyremyhr Skrevet

Etter snart to år ved Rodeløkka legekontor med Kine Dyremyr som fastlege, har jeg fremdeles ikke møtt henne. Etter flere ulike vikarer har vi nå fått nok.

Rodeløkka legesenter er også kanskje det tristeste legekontoret i hele verden. Umulig å komme gjennom på tlf og å bestille time.

Overall Helpful and Straightforward

Lege: Stener Clausen Skrevet

Straightforward, helpful and good English. I was recommended to take some tests and put onto an appropriate specialist who ultimately diagnosed my condition. There was a miscommunication when I came back for dropping something off for a test that resulted in me waiting unnecessarily but otherwise, a good overall experience. Recommended.