Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
God fastlege
Lege: Stener Clausen SkrevetJeg har hatt Stener Clausen som fastlege over flere år, og har fått god hjelp og støtte. En klok, vennlig og dyktig fastlege. Anbefales!
Effektiv, tar deg på alvor
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHar hatt Marthe som fastlege siden 2007. Har i denne perioden vært gravid og fått påvist hyperparathyroidisme. Marthe har alltid tatt meg seriøst og henvist meg videre uten noe snikksnakk.
Hun er meget effektiv, man får alltid tid på dagen ( det er kølappsystem, så man må naturlig nok vente litt). Hun er nok ikke en lege som «diller» for mye med deg som pasient, så om man har stort behov for å prate om ting er hun ikke for deg. Men er du som meg interessert i at ting skal løses kjapt og at man blir hørt/tatt alvorlig, er hun den beste man kan få!
Usympatisk og holder ikke avtaler
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHar gått til Marthe Kristin Kongshaug én gang tidligere og opplevde hun da som svært usympatisk, stresset og lite interessert i meg. Når jeg nå hadde behov for ny time, gjerne samme dag, ble jeg bedt over telefon om å sende hun en tekstmelding med personnummeret mitt og så ville hun ringe meg opp. Dette var 4 dager siden og har ikke hørt noe enda. Blir et bytte for meg.
En veldig dyktig og effektiv lege
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHar hatt Marthe Kongshaug som fast lege siden ordningen ble innført. Hun er en dyktig lege, opptatt av sine pasienter og veldig effektiv. Anbefales på det sterkeste!
Klok og respektfull
Lege: Stener Clausen SkrevetJeg har hatt Clausen som fastlege i 9 år og bytter grunnet flytting. Han er klok, respektfull og hjelpsom. Desverre er han ofte borte fra kontoret og vikarene kan oppleves som stresset og uoppmerksomme. Det hadde nok lønnet seg for Rodeløkka legesenter å ansette en legesekretær.