Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Den værste legen jeg har hatt.
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetArrogant og nedlatende, ikke interessert i å lytte til pasienten.
Hyggelig og profesjonell
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHar riktignok bare vært hos Kongshaug en gang foreløpig, men syns kritikken hun har fått her virker ufortjent. Hun har det tydeligvis travelt, men tok seg likevel tid til å spørre meg om hvordan jeg har det generelt i livet utover sykdomshistorie, og virket genuint interessert, selv om jeg bare kom for en enkel resept. Kommer til å fortsette som pasient hos henne. Veldig fint med kølappsystemet på senteret, fint å kunne komme som drop-in, selv om man naturlig nok må påregne litt ventetid.
Flott lege
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetDr. Hesla er en meget dyktig lege, som tar seg tid og lytter.
hastverk er lastverk
Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevether finnes lite tid til pasient, føles som man blir kastet på dør før man rekker å sette seg ned. veldig frustrerende lege!
Bytta etter to legebesøk
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetJeg var pasient hos dr. Kongshaug et par måneder som gravid. Ved første konsultasjon fikk jeg beskjed om at "det ofte går dårlig ved første gravididtet", og derfor var det ikke nødvendig å ta noen prøver eller noe. Jeg satt igjen med følelsen av at jeg var litt dum som gikk til lege bare fordi jeg var 10 uker gravid. Ved andre og tredje besøk fikk legen fort fylt ut de papirene som er påkrevd, før andre ting ble overlatt til helsesekretær. Jeg byttet fordi jeg ikke følte meg helt sikker på at jeg og babyen ble ivaretatt.