Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter
Dyktig og empatisk
Lege: Åsne Flatland SkrevetOppriktig interessert i pasientene sine. Lett å få tak i og fleksibel. Tar seg god tid uten at det går ut over andre sin tid.
Empatisk og kompetent
Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle SkrevetJeg har hatt Andreas som fastlege i flere år og byttet kun grunnet egen flytting.
Han er en fantastisk lege som lytter og går lang vei for å hjelpe. Anbefales!
Lite kompetent og arrogant
Lege: Anna Stavdal SkrevetStavdal uttrykte at pasient (jeg) blir friskere kun ved å snakke med fastlegen.
Dette oppfattes som at hun tror at folk ikke er syke, men kun har behov for en hyggeprat med legen for å bli frisk.
Oppfattes som arrogant og ikke hører etter hva pasienten kommer for til timen.
Fantastisk fastlege på alle plan
Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle SkrevetAndreas Pahle et en fantastisk fastlege på alle plan med et menneskesyn, en klokskap, en tålmodighet og en medisinsk kompetanse som over uovertruffen. Det finnes ikke nok stjerner her fot å beskrive denne legen. Jeg kan heller ikke få fullrost resten av personalet på Bolteløkka legesenter. Jeg er så takknemlig fot at det finnes sånne leger og sånne legesentre. Vi må ta vare på fastlegeordningen.
Dyktig og hyggelig fastlege
Lege: Hilde Katrin Skrede SkrevetMeget dyktig fastlege. Hyggelig og imøtekommende. For meg er det viktig at jeg blir hørt som pasient, og at jeg blir møtt som menneske og ikke bare som et «behandlingsobjekt». Opplever at jeg har noe å si, når det kommer til min egen helse hos denne legen. Aldri opplevd å bli overkjørt når jeg har stilt spørsmål ved behandlingsopplegg eller medisiner. Hun er imidlertid meget tydelig på hva hun anbefaler som lege, og henviser til spesialist ved behov. Klarer derfor å være tydelig som fagperson, og samtidig lytte til pasientens behov.