Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter
Dårligere fastlege skal du lete lenge etter...
Lege: Åsne Flatland SkrevetUff, sjokkert over hvor dårlig jeg som pasient har følt meg/hatt det etter legebesøk hos åsne. Vært innom flere ganger for samme ting (ila 6 mnd), gått ut igjen med null hjelp. Heldigvis byttet til annen fastlege, er veldig fornøyd nå.
En kjempedyktig lege som lytter til pasientene
Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle SkrevetJeg har gått til Pahle i noen år og kunne ikke tenkt meg en bedre fastlege. Han er faglig oppdatert og veldig god på både medisin og psykologi. Han lytter, ser hele situasjonen og kommer med gode og nyttige råd. Han er også flink med barn. Han er en veldig kunnskapsrik, empatisk og hyggelig person og føler meg heldig som har ham som fastlege.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Åsne Flatland SkrevetVil anbefale Flatland på det sterkeste. Hun er faglig dyktig, oppvakt og lun.
Har hatt henne som fastlege i forbindelse med svangerskap, og opplever henne som interessert i pasienten og oppdatert innenfor svangerskap, fødsel og barsel. Hun gir aldri inntrykk av at hun har dårlig tid, og tar den tiden som trengs.
Hun svarer også raskt og konsist ved henvendelser via helsenorge.no.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle SkrevetJeg har hatt Andreas som fastlege i snart to år nå. Jeg opplever han som svært kunnskapsrik, genuint nysgjerrig, flink med mennesker og en som liker jobben sin meget godt. Han tar seg alltid tid til å forsøke å forstå sammensatte tilstandsbilder, og er god på å forklare hvordan han tenker og vurderer. Han virker også å ha god forskningsmessig støtte når jeg vennlig utfordrer han på vurderingene hans, og det gjør at jeg kjenner meg trygg og ivaretatt. Det er lett å få time raskt, og han er fleksibel når det kommer til ulike kontaktflater. Han er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt til nå.
Seriøs og hyggelig!
Lege: Åsne Flatland SkrevetJeg er litt delt i hvorvidt det er riktig å vurdere leger på nett eller ei, men ender med å gjøre det her. Flatland har vært en god fastlege for meg: jeg opplever henne som en som er god til å se "the bigger picture". Dersom du behøver hjelp, får du god hjelp her. Liker meg forøvrig godt på legekontoret: alle er hyggelige, og det går an å få time innen rimelig tid.