Bolteløkka Legesenter

Sofies gate 60 0168 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter

Flott fastlege

Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle Skrevet

Jeg har vært så heldig å få ha Andreas som fastlege i mange år nå, og har vært veldig fornøyd i hele perioden.

Jeg har ikke hatt behov for legebesøk mer enn 1-2 ganger i året stort sett, men hver gang jeg er innom føler jeg meg sett, at han bryr seg og at han opptrer meget profesjonelt.

Jeg har bodd mange forskjellige plasser i Oslo-området, men jeg er villig til å ta litt reisevei for å få beholde Andreas som fastlege.

Dårligere fastlege skal du lete lenge etter...

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Uff, sjokkert over hvor dårlig jeg som pasient har følt meg/hatt det etter legebesøk hos åsne. Vært innom flere ganger for samme ting (ila 6 mnd), gått ut igjen med null hjelp. Heldigvis byttet til annen fastlege, er veldig fornøyd nå.

En kjempedyktig lege som lytter til pasientene

Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle Skrevet

Jeg har gått til Pahle i noen år og kunne ikke tenkt meg en bedre fastlege. Han er faglig oppdatert og veldig god på både medisin og psykologi. Han lytter, ser hele situasjonen og kommer med gode og nyttige råd. Han er også flink med barn. Han er en veldig kunnskapsrik, empatisk og hyggelig person og føler meg heldig som har ham som fastlege.

Min beste lege

Lege: Hilde Katrin Skrede Skrevet

Har hatt Hilde som lege i 14 år nå og er alltid lyttende, forståelsesfull og hjelpende med mine problemer, om det er fysisk eller psykisk. Hun sparte meg for tusenvis av kroner ved å lytte til meg som en psykolog ville ha gjort for noen år tilbake. Kan være litt vanskelig å få time hos, men hun er verdt ventetiden om du kan gjøre det. Hun skal bli med meg så lenge hun og jeg kan. Om du får Hilde Skrede som lege så hold på henne.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Åsne Flatland Skrevet

Vil anbefale Flatland på det sterkeste. Hun er faglig dyktig, oppvakt og lun.

Har hatt henne som fastlege i forbindelse med svangerskap, og opplever henne som interessert i pasienten og oppdatert innenfor svangerskap, fødsel og barsel. Hun gir aldri inntrykk av at hun har dårlig tid, og tar den tiden som trengs.

Hun svarer også raskt og konsist ved henvendelser via helsenorge.no.