Ullevål Stadion Legesenter

Sognsveien 75B 0855 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ullevål Stadion Legesenter

Godt fornøyd

Lege: Troels Lindberg Danø Skrevet

Jeg har hatt Danø som fastlege siden fastlegeordningen ble innført i 2001 og er svært fornøyd.

Svært lite lyttende lege

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Ikke interessert å høre hva pasienten har og si. Aldri mer en slik lege

Min fastlege i 13 år

Lege: Troels Lindberg Danø Skrevet

Får den hjelpen jeg trenger, når jeg trenger det. Lett å få time, han er lett å prate med og hyggelig. Kan kanskje virke litt lite engasjert til tider, avhengig av hva problemet er, men man får de henvisningene man trenger osv. Anbefales!

Flink og hyggelig, men ikke veldig engasjert.

Lege: Troels Lindberg Danø Skrevet

Jeg hadde han som lege i flere år og har mye bra å si. Han er alltid vennlig, rolig og hyggelig - noe som er viktig. Jeg fikk de henvisningene jeg ønsket for å finne ut av et fysisk problem. Men jeg måtte spørre og grave mye selv for å finne ut av problemet. Mye ble etterhvert eliminert og det tok tid. Da han til slutt ga opp og mente at det ikke kunne så viktig å vite hva det het elller hvorfor det var vondt, ble jeg skuffet. Jeg trengte en lege som ikke gir seg. For meg som pasient var det viktig å forstå smerten. Jeg fant til slutt diagnose og svar, men måtte gjøre det meste av jobben selv, og derfor byttet jeg.

Du får ikke veldig mye sympati hvis du synes synd på deg selv der... Men for alle som ikke trenger mye oppfølging, anbefales han som en effektiv, hyggelig og behaglig lege som det gikk greit å få time rakst hos, og som sjelden var veldig forsinket.

Den beste legen vi har hatt

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Min kone og jeg har fulgt Andre siden han sluttet på Fridtjof Nansens plass.
Han har alltifd vært meget lydhør og hjulpet oss både fysisk og psykisk når behovet har meldt seg.
Det er lett å få time hos ham, og han holder timeplanen bedre enn noen lege vi har vært hos.
Alltid blid og omgjengelig på tross av at han har mange pasienter.
Etter at vi har vært på sykehus, har han alltid fulgt oss opp etterpå
Vi kommer til å være hans pasienter resten av livet