Ullevål Stadion Legesenter

Sognsveien 75B 0855 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ullevål Stadion Legesenter

Strålende lege

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Hele familien har hatt Andre som fastlege gjennom flere år, og vi er strålende godt fornøyd. Han er svært tilgjengelig, serviceinnstilt, imøtekommende, og har vist seg svært kunnskapsrik. Vi gir ham våre beste anbefalinger.

Uinteressert

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Hadde Storm-Larsen som fastlege i flere år, men var aldri fornøyd. Han virker uinteressert, ser mye på PC, og sitter i private telefonsamtaler underveis i konsultasjonen. Det toppet seg da jeg var gravid, og følte det uforsvarlig å gå til ham, byttet fastlege og er nå veldig fornøyd!

Anbefales ikke

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Jeg har hatt Storm-Larsen som fastlege, og har ikke gode opplevelser med ham. Jeg opplever ham ikke som faglig dyktig, ei heller oppdatert. Det er svært kort ventetid...kan det ha sammenheng med manglende faglig oppdatering? Jeg opplever at det handler om å behandle pasienten raskest mulig, minst mulig henvisning til spesialisttjenesten, og generelt dårlig oppfølging ved alvorlig sykdom. Han er en lege som passer godt for pasienter som aldri har behov for annet enn svært enkle henvendelser.

Dårlig lytter

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Er ikke så flink til å lytte. Gir pasienten følelse av at han må forte seg. Føler ikke at man blir tatt helt på alvor. Har vært misfornøyd en stund, men har beholdt ham som fastlege fordi det er mest praktisk i forhold til avstand jobb og hjem og fordi jeg sjelden har behov for fastlege. Men har nå skiftet ham ut.

Forblir min lege

Lege: André Storm-Larsen Skrevet

Han er den beste legen jeg så langt har hatt. Svært behaglig førstemøte, samt god oppfølging. Personalet ellers på legesenteret er veldig høffelige. Stedet ligger lett tilgjenglig og man kan får god service. Andre viser også stor forståelse, han lytter og tar hensyn til personen. Man føler seg sett, hørt og tatt vare på!