Tåsenklinikken

Kaj Munks vei 41 0876 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken

Uinteressert og følger ikke opp

Lege: Tor Christian Hegna Skrevet

Jeg har hatt Tor Christian som fastlege i ca. et halvt år, og nå har jeg satt meg på venteliste hos andre fastleger. Det er en grunn til at det ikke er venteliste på denne legen!
Førsteinntrykket var bra. Han er nok en lege som rekvirerer det du ber om, men henvisninger må følges opp! Ikke forvent deg mellommenneskelig kontakt. Han virker rett og slett uinteressert og er lite personlig. Jeg trodde ikke at jeg hadde så stort behov for det heller, men det var før jeg fikk noen resultater på en blodprøve som var utenfor referanseverdi. Da fikk jeg kun et overfladisk svar og jeg følte meg masete som kontaktet legesenteret gang på gang. La igjen beskjed med ønske om å bli oppringt. Da fikk jeg kun en lite personlig SMS flere timer sener.

Kort oppsummert, dette er IKKE en fastlege for deg som ønsker noe som kan minne om personlig oppfølging av resultatene dine. Her kreves egeninnsats for oppfølging.

Fantastisk lege

Lege: Otto Sandsdalen Romfo Skrevet

Otto er kunnskapsrik, flink, nøye, empatisk, og oppmerksom. Han får meg til å føle meg velkommen uansett hvor travel han er, og han tar alle henvendelser på alvor. Jeg føler alltid at jeg er i trygge hender og han tar alltid tak i ting. Jeg har aldri følt meg tilsidesatt hos Otto, tvert i mot, han gir seg ikke før han finner ut av ting. Jeg gruer meg til han pensjoneres!:)

Veldig bra lege

Lege: Frode Morken Skrevet

Han hjelper meg ofte med problemene mine og speielt migrenen, han er veldig dyktig fastlege som anbefales. Hilsen

Flink og entaustiastisk

Lege: Frode Morken Skrevet

Meget god og dyktig lege. Tar mine problemer på alvor (..). Jeg har platfot, og Frode kommer med gode medisiner.

Fantastisk lege, Anbefales !!!

Lege: Otto Sandsdalen Romfo Skrevet

Otto er akkurat slik leger skal være! Han har vært min fastlege i 5 år og jeg blir alltid sett når jeg er der. Han har god peiling, men jeg tror ikke dette er legen du skal gå til om du vil ha en billig sykemeldinger eller medikamenter du ikke trenger!