Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Grundig og pedagogisk
Lege: Tor Christian Hegna SkrevetHar hatt han som fastlege i over 10 år og er veldig fornøyd. Han lytter, tenker, undersøker og diskuterer. Empatisk, men også en som stiller krav til egeninnsats fra pasienten. Klar tale, men kan innrømme når han ikke vet. Da konsulterer han andre. Med andre ord en glimrende fastlege.
Sløv og uinteressert
Lege: Tor Christian Hegna SkrevetHadde Hegna som fastlege i en årrekke. Har først etter å ha opplevd andre leger forstått hvor lite ivaretatt jeg ble av ham. Ham var trøtt, uengasjert og stirret mest inn i skjermen på pc'n sin. Man bør ikke bruke ham i oppfølging som gravid, eller til små barn, spør du meg. Føltes veldig utrygt.
Seriøs og kunnskapsrik lege
Lege: Hakon Gjessing SkrevetJeg og min familie har brukt Jessing som fastlege i snart 25 år. Han er erfaren og oppdatert på ny forskning. Lett og prate med og følger opp pasientene sine. Anbefaler han på det varmeste. Det er nesten alltid forsinkelser, men hva gjør vel det når legen har god tid til deg- og ikke datamaskinen!
Verken tillitsfull, empatisk eller tidsorientert
Lege: Tor Christian Hegna SkrevetHar ved en rekke anledninger besøkt Hegna. Ved samtlige har jeg tenkt "nå bytter jeg" ved avreise, men med svært sjelden besøksfrekvens har det bare blitt med tanken. Ville derimot aldre latt kone eller egne barn gå hit. Mannen er slapp, uinteressert, kommer ikke tidsnok, og har tilnærmet null mellommenneskelige relasjonsbyggingskapabiliteter. Styr unna!
OK
Lege: Hakon Gjessing SkrevetGjessing er den enste legen jeg har hatt, men jeg er ikke spesielt fornøyd med ham. han hører aldri ordentlig på meg og klarer ikke se helheten mellom kroppen når noe feiler meg. må alltid vente i minst 45 min på venterommet, og til og med kl 8 timene er han forsinket.