Legene på Sinsen

Haslevn. 38 0571 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på Sinsen

Min første fastlege, helt elendig

Lege: Bjørn Olav Flaaten Skrevet

Jeg går sjeldent til legen, men når jeg først er der så ønsker jeg å bli tatt på alvor. Den første gangen jeg hadde time med han, så var jeg der for psykiske plager og jeg følte at han var uinteressert og lytter ikke på meg. Han var lite empatisk, og det virker som han har lite kunnskap om psykisk helse. Jeg ble faktisk stresset av å tenke på å gi han en ny sjanse, men lederen min på jobb ville at vi skulle gå sammen fordi hun mente det var viktig. Gjennom hele konsulasjonen min, så følte jeg at han henviste seg til henne mer enn meg. Det er nesten som jeg måtte gjøre jobben hans, fordi han ønsket at jeg skulle skrive ned alt jeg sa til han og legge det igjen hos resepsjonen. Han er min første opplevelse med fastlegen, og hittil mitt verste opplevelse. Hele legekontoret er vanskelig å få kontakt med fordi de har svært korte åpningstider, og det er alltid mangel på ansatte der.

Arrogant og mangler kunnskap

Lege: Maja Husa Jakobsen Skrevet

Hun er lite imøtekommende og virker som hun er lei jobben sin. Får en opplevelse av at hun ikke tar mine problemer på alvor eller er villig til å finne noen løsning på dem. Og legger skylden på bivirkninger på andre medisiner når problemet begynte før jeg i det heletatt begynte på de medisinene som hun gir skylden. Hun gir også inntrykk av å ha dårlig tid til deg som pasient og bruker ikke tid på å sette seg inn i pasientens sykdomsforløp.

Fantastisk lege

Lege: Sigrid Klepaker Skrevet

En av de beste legene jeg har vært hos. Kunnskapsrik og omsorgsfull. Følger opp og tar ansvar. Ringer hvis det er noe og tar seg god tid på tlf. Gir beskjed med en gang det er noe feil på blodprøver. Må aldri vente lenge på resepter, bortsett fra hvis kontordamene somler el gjør noe feil. Anbefaler henne på det sterkeste.

Super fastlege

Lege: Aman Jassal Rai Skrevet

Jeg opplever dr Rai som grundig, imøtekommende og flink. Føler meg tatt på alvor og hun er flink til å forklare. Ved akutt sykdom får vi oftest time samme dag.

Skuffet over ivaretakelse av pasient

Lege: Maja Husa Jakobsen Skrevet

Lite empatisk og varm fastlege. Man føler seg ikke sett som pasient. Opplever også å ikke bli tatt på alvor. Har selv også erfart og opplevd å få skrevet ut resepter på medikamenter tilhørende diagnoser jeg ikke kjenner meg igjen i, som en enkelt utvei på et mer omfattende problem/utredning. Legen virker lei av jobben sin, aldri et smil å få og er sjeldent på humør. Ordentlig dårlig kvalitet på tjenestene hun leverer. Bytter uten tvil. Ønsker ikke stå oppført på legelisten til en lege man ikke fører seg ivaretatt hos. Anbefales ikke!