Legene på Sinsen

Haslevn. 38 0571 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på Sinsen

Trygg og forberedt lege

Lege: Sigrid Klepaker Skrevet

Første besøk hos Sigrid stod til karakter ti blank. Satt av god tid og hun var forberedt mhp å lese journaler osv. God til å forklare og god til å lytte. Følte meg godt ivaretatt tross et relativt sjeldent sykdomsbilde. Ut i fra første møte så kan hun anbefales på det sterkeste.

Veldig trygg og profisjonalt lrge

Lege: Bjørn Olav Flaaten Skrevet

Jeg var 9 år hos dr flåten og veldig fornøyd.for meg han er best fastlege

Jeg takker dr flåten og alle legene på sinsen

Arrogant lege

Lege: Maja Husa Jakobsen Skrevet

Under konsultasjon arrogant og nedlatende. Får deg til å føle deg mindreverdig og hun viser liten empati.Følger ikke opp det som blir sagt og gjort fra forrige konsultasjon

Uerfaren og alltid opptatt

Lege: Sigrid Klepaker Skrevet

Har kun dårlige erfaringer fra landsbylegene og fastlegen. Det er praktisk talt umulig å få tak i legen sin, da jeg aldri kommer «forbi» helsesekretæren i resepsjonen om jeg ringer på telefon, for ikke å snakke om at det er ubehagelig hver eneste gang. De har utelukkende vært uhøflige og nedlatende hver eneste gang jeg har ringt kontoret med en henvendelse for å forsøke å få tak i legen min. Hun har alt for mange pasienter, som gjør at man må vente alt for lenge på timer, og hun har ikke engang kapasitet til akuttimer, jeg blir henvist til legevakten for antibiotika når jeg har bihulebetennelse. Man kan sende e-konsultasjon i appen, men der har jeg flere ganger fått samtalen «avsluttet» uten at jeg har fått svar på det jeg lurer på. Jeg må såklart likevel betale fullt gebyr, selv om jeg ikke har fått svar på det jeg lurte på. Totalinntrykket mitt er kort sagt elendig, eneste grunnen til at jeg er «stuck» med denne legen er fordi det er fastlegekrise i landet og jeg har stått på venteliste hos en annen lege i over seks måneder… Styr unna!

Rolig og hyggelig

Lege: Bjørn Olav Flaaten Skrevet

Flink, rolig, vennlig og tillitsvekkende. Han har tid til å svare på spørsmål, og er kunnskapsrik. Bra opplevelse.