Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Linde Legegruppe AS
Savnet at han våget å snakke om det som er veldig vsnskelig
Lege: Christian Grorud SkrevetJeg opplever at Grorud har lett humør, prater mye og sitter lite i ro. Jeg har jobbet dypt i eget liv, og våger å prate om min veldig tøffe helsemessige situasjon. Jeg opplevde at Grorud vek unna da. En gang sendte han et skriv om meg til en annen fagperson med mine diagnoser osv. Helt for seg selv sto det en krenkende og usann betegnelse på meg som person. Han har i ettertid måtte stryke den, da han ikke har dekning for det. Skummelt at han ikke skjekker hva han skriver før han sender det. Jeg har selv jobbet i helsevesenet og da lærte vi en høy etisk standard på journalføring. Han glemte også flere ting han fått beskjed om å følge opp om min helse.
Varm og trygg
Lege: Camilla Rubach SkrevetJeg opplever Camilla som lyttende og engasjert. Hun er rolig, tar seg tid og tar meg på alvor. Jeg opplever at hun bryr seg og er opptatt av pasientens beste. Hun er absolutt ikke opptatt av noe «quick fix» og «vær så god neste», slik jeg har opplevd med tidligere fastleger.
Varm og kunnskapsrik
Lege: Camilla Rubach Skreveten imøtekommende og kunnskapsrik dame. Man opplever at hun ser deg og tar deg på alvor. En veldig dyktig lege!
Beste legen jeg har hatt
Lege: Camilla Rubach SkrevetCamilla er utrolig dyktig, lytter godt og tar seg alltid god tid til meg. I svangerskapet mitt var det alltid å ringe henne hvis det var noe. Kunne anbefalt Camilla videre til alle jeg kjenner.
Trygg, varm og god lege
Lege: Camilla Rubach SkrevetJeg kom til henne med min depresjon og angst i fjor og fikk intrykk av at hun virkelig tok meg på alvor.
Desverre så måtte jeg ha min samboer med,da jeg ikke klarte å prate selv og bare gråt når jeg skulle fortelle noe. Heldigvis synes hun det var okey, og hadde veldig god toldmodighet og forståelse for min situasjon.
- Kan bli bedre på å ha mer forståelse, men alt i alt er jeg fornøyd med behandligen min.
Hun er ett menneske som bryr seg om deg og passer godt som lege.