Linde Legegruppe AS

Erich Mogensøns vei 38 0594 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Linde Legegruppe AS

Genuin, varm og dyktig.

Lege: Camilla Rubach Skrevet

I møte med en kompleks psykisk sykdom har Camilla vært trygg, tillitsvekkende og tålmodig. Hun har vært svært tilgjengelig og imøtekommende, og sykdommen har hele tiden blitt tatt på alvor. Camilla oppleves som en varm og faglig dyktig lege, som virkelig bryr seg om sine pasienter.

Behagelig

Lege: Camilla Rubach Skrevet

Hun er rolig og lytter godt til mitt problem. Vurderer høyt og kommer med forslag til behandling som hittil har vært helt riktig.
Ved spørsmål ringer hun tilbake raskt. Jeg er veldig fornøyd.

Empatisk og grundig

Lege: Knut Magnus Haaland Skrevet

Knut er opptatt av å forstå problemet ditt og løse det. Han går grundig og strukturert til verks for å få til dette og opplever å få god tid, men samtidig er han sjelden forsinka. Han er også empatisk og har glimt i øyet. Jeg har hatt behov for litt oftere besøk i det siste og føler meg veldig godt ivaretatt. Takk.

Kunnskapsrik, grundig og tar pasientene på alvor

Lege: Knut Magnus Haaland Skrevet

Begynte å bruke Haaland som lege før fastlegeordningen ble iverksatt, og vil ha han som min lege så lenge det er mulig. Haaland er en veldig dyktig lege: kunnskapsrik, har innlevelse og forståelse, er lyttende og oppriktig interessert i å hjelpe deg, iverksetter videre undersøkelse og behandling når det er nødvendig, samt flink til å følge opp. Dessuten er han veldig hyggelig! Jeg har alltid fått raskt hjelp når jeg har vært akutt syk.

Den beste legen!

Lege: Knut Magnus Haaland Skrevet

Han er imøtekommende og lyttende. Jeg og mine barn har alltid blitt tatt på alvor. Faglig dyktig og nøye . Har alltid vært fornøyd med de råd og den hjelpen vi har fått.