Om vurderingeneSiste vurderinger av Sartor Tannlegesenter DA
Den beste tannlegen for tannlegeskrekk og angst
Tannlege: William Flåm Grundtvig SkrevetAnbefaler! Jeg ble godt tatt imot, veldig hyggelig. Var åpen om min tannlegeskrekk, å fikk god omsorg. Nøye undersøkt og forklart på en forståelig måte hva problemet var og ulike løsninger jeg kunne velge. Fikk ta pauser når jeg trengte det. Fortalte alt han gjorde underveis og spurte om det gikk greit jevnlig. Veldig observant på kroppsspråk dersom noe var ubehagelig eller vondt. Jeg var veldig nervøs og redd pga. dårlige opplevelser som barn/tenåring. Alltid gått til offentlig tannlege og merket etter å ha vært hos William (privat tannlege) at synes det var noe helt annet å mye bedre. Valgte å betale ekstra for å gå privat når jeg kunne fortsette hos William! Kunne fått 75%rabatt offentlig siden jeg er under 26år. (02)
Synes også det er et veldig pluss da han har sykepleie utdanning i tillegg til tannlege. Dette gjorde opplevelsen min veldig positiv selv for min tannlegeskrekk og har vært tilbake flere ganger siden. En Varm, hyggelig, nøye og omsorgsfull person som gir det lille ekstra!
Faglig dyktig, empatisk, ærlig.
Tannlege: Pål Drange SkrevetHar de siste par-tre årene hatt behov for en hel del arbeid på tennene. Gamle fyllinger som løsner, tenner som sprekker opp, betennelser, etc.
Noen ganger har det vært avtalt i tid, noen ganger har det vært akutt behov for hjelp. Han har bestanding stilt opp.
Jeg har ikke noen skrekk for tannleger, men kjekt er det jo aldri at noen plukker i munnen.
Drange har gjort en god jobb med å gjøre oppholdet i stolen behagelig. Vi har tøyset om doble Weber-forgassere og annet.
Jeg vil tro at en som har skrekk for dette vil oppleve Drange som en trygg tannlege å gå til.
Han har vært svært nøye og detaljert i hva som gjøres og hvorfor, og hvilke valg man har.
Det blir aldri gjort mer enn nødvendig arbeid, og sluttregning inneholder aldri noen overraskelser.
Jeg vil gjerne gi min anbefaling om han til andre.
Selve tannlegesenteret opplever jeg også som positivt. Noen få ganger har jeg opplevd lang ventetid på telefonen, men stort sett tar de den på sekunder. De svarer også på epost...
Svært dyktig, og skaper trygghet.
Tannlege: Tora Hovland SkrevetAlltid en god opplevelse å komme til Tora. Hun er veldig profesjonell, men samtidig et flott menneske med sjarm og godt humør. Ingenting å klage på, men spør om ting med hender og instrumenter i munnen min😂
Tannlegen som gir pasientene sine det lille ekstra.
Tannlege: Tora Hovland SkrevetTora er en helt fantastisk tannlege. Hun er så flink i jobben sin, og er empatisk og omsorgsfull.
Min mor var på sykehus og trengte hjelp av tannlegen sin. Tora ordnet opp. Hun ringte meg tilbake og fant løsninger så mor fikk den hjelpen hun trengte.
Den mest behagelige tannlegen jeg har møtt
Tannlege: Sundus Saad Al-Zubaydi SkrevetFantastisk dyktig og behagelig, kjenner ingenting ved setting av bedøvelse og heller ikke ved videre behandlinger. Er meget profesjonell, kan anbefale henne på det varmeste. Jeg har også gått til Tora, og kan si det samme om henne. Jeg har litt tannlegeskrekk, så det å få møte disse to har gjort underverker for min tannhelse.