William Flåm Grundtvig
Anbefaler! Jeg ble godt tatt imot, veldig hyggelig. Var åpen om min tannlegeskrekk, å fikk god omsorg. Nøye undersøkt og forklart på en forståelig måte hva problemet var og ulike løsninger jeg kunne velge. Fikk ta pauser når jeg trengte det. Fortalte alt han gjorde underveis og spurte om det gikk greit jevnlig. Veldig observant på kroppsspråk dersom noe var ubehagelig eller vondt. Jeg var veldig nervøs og redd pga. dårlige opplevelser som barn/tenåring. Alltid gått til offentlig tannlege og merket etter å ha vært hos William (privat tannlege) at synes det var noe helt annet å mye bedre. Valgte å betale ekstra for å gå privat når jeg kunne fortsette hos William! Kunne fått 75%rabatt offentlig siden jeg er under 26år. (02)
Synes også det er et veldig pluss da han har sykepleie utdanning i tillegg til tannlege. Dette gjorde opplevelsen min veldig positiv selv for min tannlegeskrekk og har vært tilbake flere ganger siden. En Varm, hyggelig, nøye og omsorgsfull person som gir det lille ekstra!