Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesdent AS
Ulf Stuge
Tannlege: Ulf Stuge SkrevetSvært profesjonell, hyggelig, rolig og behagelig tannlege. Veldig god mottagelse og ivaretakelse. Fortløpende informasjon om hva som skal skje og oppmerksomhet på at pasienten har det bra under behandlingen.
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Trygg og stødig tannlege
Tannlege: Ulf Stuge SkrevetJeg fjernet en dyptliggende visdomstann, og er ikke særlig "glad" i tannlegebesøk. Hele prosessen fra bedøvelse til selve operasjonen var veldig ryddig, og Ulf snakket meg gjennom de forskjellige prosessene under operasjonen. Ingen problemer eller smerter i etterkant.
Fantastisk flink og hyggelig
Tannlege: Marianne Tingberg SkrevetVeldig sympatisk og veldig netthendt og flink. Har hatt to operasjoner utført av henne, en tannoperasjon og en leppeoperasjon. Veldig fornøyd med begge.
Fantastisk god tannlege
Tannlege: Ingeborg Kolseth SkrevetHadde operasjon i f m tannkjøttbehandling (paradentit) og fikk god hjelp, ble profesjonelt behandlet.
rask og utrolig dyktig
Tannlege: Ulf Stuge Skrevettrukket to visdomstenner tidligere med god opplevelse, likevel klarte Ulf å overgå dette. Trodde jeg kanskje var halvveis gjennom prosedyren, men nei han var ferdig. Hatt det også veldig fint post-operativt :)