Ulf Stuge
Svært profesjonell, hyggelig, rolig og behagelig tannlege. Veldig god mottagelse og ivaretakelse. Fortløpende informasjon om hva som skal skje og oppmerksomhet på at pasienten har det bra under behandlingen.
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Jeg fjernet en dyptliggende visdomstann, og er ikke særlig "glad" i tannlegebesøk. Hele prosessen fra bedøvelse til selve operasjonen var veldig ryddig, og Ulf snakket meg gjennom de forskjellige prosessene under operasjonen. Ingen problemer eller smerter i etterkant.
trukket to visdomstenner tidligere med god opplevelse, likevel klarte Ulf å overgå dette. Trodde jeg kanskje var halvveis gjennom prosedyren, men nei han var ferdig. Hatt det også veldig fint post-operativt :)
Ulf Stuge opplevde jeg at utviste svært dårlig dømmekraft da han utførte sine kirurgiske inngrep. Ved et av disse inngrepene skulle jeg trekke en tann, i tillegg til tannen påførte han meg et stort kutt under tungen Han sa at det var min skyld at han skadet tungegulvet mitt. Dette medførte at jeg måtte besøke tannlegevakt 2 dager senere. I en uke måtte jeg ta antibiotika som følge av dette. I klinikkens pasientkalender ble det beskrevet at inngrepet ble utført ukomplisert, til tross for at inngrepet påførte meg traumer. For meg virker det som om Ulf Stuge er ustødig på hendene
Jeg har vært hos Ulf to ganger for å operere ut visdomstenner, og har vært like fornøyd begge gangene. Ulf utstråler en ro som ufarliggjør hele situasjonen, i tillegg er han effektiv, flink til å fortelle hva han gjør, spør hvordan det går underveis og tar seg tid til å fortelle hva du må passe på etter operasjonen. For meg som hadde gruet meg en god del før operasjonen var det helt fantastisk å komme til en tannlege som var så rolig og imøtekommende. Tennene mine var ute på 20 minutter, og jeg har ikke hatt noen komplikasjoner etter inngrepene. Jeg anbefaler Ulf på det varmeste.
De andre som jobber på Spesdent er også kjempehyggelige, både tannlegeassistenter og de som sitter i resepsjonen. Lokalene er også veldig fine og rene.
Hvis du har litt tannlegeskrekk er Ulf definitivt personen du bør gå til. En mer behagelig tannlege/ kirurg skal du lete lenge etter!