Schouslegene DA

Trondheimsveien 2 0506 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Schouslegene DA

Tar ansvar og viser forståelse

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Lytter, viser forståelse og tillit med god øyekontakt. Har konstruktive råd vedrørende problem eller utfordring. Jeg opplever Nadia som svært imøtekommende som ivaretar det jeg anser som en god dialog mellom pasient og lege.

Viser spesielt til meget god oppfølging og hjelp av min nåværende livssituasjon hvor høy arbeidsbelastningen og psykisk påkjenning er utfordrende. En situasjon jeg har vært redd for å ta opp og er ukomfortabel med i fare for ingen eller lav forståelse.

Nadia opptrer ryddig og sikrer nødvendige prøver og info før hun suksessivt konkluderer og evt. henviser.

Til min fordel forsvinner redselen av ikke å bli sett og forstått sammenlignet med min tidligere fastlege fra barndommen.

Perfect

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

As a foreigner I needed a medical doctor and found her extremely helpful and warmly recommend her. She is efficient and very correct

Blitt lat.

Lege: Waleed Ben Saleem Skrevet

Begynte bra med denne legen da han først begynte i kommunen. Etter å ha blitt fastlege, og nå kommuneoverlege så har han bare gitt mer og mer f.
Det er ikke hyggelig å komme dit da man føler sterkt at han hverken bryr seg eller tar deg på alvor. Jeg velger og dra til Legevakten eller volvat ofte. Nå som han er i permisjon fungerer det enda dårligere med hans stedfortreder. Hun er enda verre.

Hyggelig og behjelpelig

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Får alltid svar på det jeg lurer på og opplever at Nadia alltid er behjelpelig. Jeg vil anbefale henne som fastlege.

Ingen god lege, dessverre.

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Kald, distansiert og tidvis frekk. Fortalte henne at jeg opplevde ujevn hjerterytme, hvorpå hun sa hun trodde det var angst - uten å si noe som helst mer. Ingen henvisning, ikke noe videre forklaring i det hele tatt. Desverre ikke fornøyd i det hele tatt!