Nadia Shaukat

Autorisasjon (2007)

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Schouslegene DA Telefonnummer23 15 61 0023 15 61 ...
Trondheimsveien 2 0506 Oslo
Nadia Shaukat er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Nadia Shaukat

Utrygg

Tar ekstreme mengder penger for å skrive under på dokumenter(mer enn hos andre leger) prøvde å overbevise meg om at hun ikke kunne skrive under for et helt år sånn at jeg måtte komme tilbakeog betale igjrn. Sen hver gang, selvom jeg setter opp time tidlig på dagen, hun bare sitter på kontoret uten noen pasienter i 20min før hun kommer å henter meg. Og når du kommer.inn gir hun deg 5-10min max før du er ute av døra igjen. Over 300kr per time for 5 min og null hjelp?

Fakturert 250,-

Kjølig og lite empati. Avtalte på en legetime at jeg trengte e-resept på Malaria tabletter. Jeg fortalte hun på denne legetimen hvor lenge jeg skulle være vekkreist. Hun ønsket allikevel at jeg skulle skrive en melding til hun hvor lenge jeg skulle vært borte slik at hun kunne sjekke det opp. Sendt melding på helsenorge på det samme jeg sa på legetimen, og ble fakturert 250,- ekstra for «e-konsultasjon» for å skrive en melding til Nadia. Hadde ingen e-konsultasjon, men sendte kun en melding på det jeg allerede hadde fortalt. Forsøkte å ringe inn å klage på denne ekstra fakturaen, siden jeg allerede hadde pratet med hun om dette på legetimen jeg allerede var fakturert for.
Hun står på sitt og ville ikke kommentere det.

Totalt uinteressert

Hun er totalt uinteressert i sine pasienter. Må be time om alt, til og med småting som man ellers kunne ha fikset via melding. Jeg stoler ikke på henne i det hele tatt. Uprofesjonell og ingen empati. Føler at hun jobber som en robot og ikke viser noe interesse for pasientene sine.
Ekstremt vanskelig å få time og kjempedårlig respons på meldinger. Byttet til henne da jeg skulle prøve å få en fastlege som er nærmere jobb. Angrer VELDIG MYE!!!!

Bytter fastlege så snart som mulig

Opplever at hun fint kan skrive ut en sykemelding, men ønsker ikke å faktisk komme til bunnen av problemene eller vurdere løsninger. Man må spørre om det man vil vite selv, hvilket er vanskelig når man ikke kan medisin og dermed ikke automatisk vet hva man skal spørre om. Foretar ikke grundige vurderinger. Har alltid dårlig tid, og man blir dessverre ikke sett. Er også svært lite empatisk

Empatisk og lyttende

Jeg har hatt Nadia som fastlege i snart 10 år. Hun er flink til å lytte og stiller gode oppfølgingsspørsmål. Har alltid følt meg godt ivaretatt av Nadia:) i tillegg har de eksepsjonelt hyggelige ansatte i resepsjonen!