Schouslegene DA

Trondheimsveien 2 0506 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Schouslegene DA

Totalt uinteressert

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Hun er totalt uinteressert i sine pasienter. Må be time om alt, til og med småting som man ellers kunne ha fikset via melding. Jeg stoler ikke på henne i det hele tatt. Uprofesjonell og ingen empati. Føler at hun jobber som en robot og ikke viser noe interesse for pasientene sine.
Ekstremt vanskelig å få time og kjempedårlig respons på meldinger. Byttet til henne da jeg skulle prøve å få en fastlege som er nærmere jobb. Angrer VELDIG MYE!!!!

Bytter fastlege så snart som mulig

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Opplever at hun fint kan skrive ut en sykemelding, men ønsker ikke å faktisk komme til bunnen av problemene eller vurdere løsninger. Man må spørre om det man vil vite selv, hvilket er vanskelig når man ikke kan medisin og dermed ikke automatisk vet hva man skal spørre om. Foretar ikke grundige vurderinger. Har alltid dårlig tid, og man blir dessverre ikke sett. Er også svært lite empatisk

Empatisk og trygg

Lege: Sadia Sultana Kapur Skrevet

Hun tar meg alltid på alvor, og har en plan for oppfølging når det trengs. Hun er et behagelig menneske, og lett å snakke med. Jeg stoler på kunnskapen hennes og er kjempefornøyd.

Bare gode ord

Lege: Sadia Sultana Kapur Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Sadia.
Jeg har tidligere hatt en fastlege hvor ting har vært vanskelig til tider. Men Sadia både ser, forstår og behandler meg som et medmenneske og ikke bare et tall på legelista si. Jeg har full tiltro til hennes vurdering som lege, hun svarer på meldinger utrolig fort og hun er en super fastlege. Er det noe som er kritikkverdig så er det på systemnivå og ikke på henne som fastlege da hun gjør det hun kan innenfor det systemet hun jobber i.

Empatisk og lyttende

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Jeg har hatt Nadia som fastlege i snart 10 år. Hun er flink til å lytte og stiller gode oppfølgingsspørsmål. Har alltid følt meg godt ivaretatt av Nadia:) i tillegg har de eksepsjonelt hyggelige ansatte i resepsjonen!