Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Schouslegene DA
Kald og fjern, men kunnskapsrik
Lege: Nadia Shaukat SkrevetHar hatt Nadia som lege i et par år. Hun tar lite initiativ, er utrolig lite engasjert i pasienten og ens ønsker. Jeg har selv bedt om og presset frem henvisninger o.l for å få de diagnosene jeg har fått i dag. Jeg har i løpet av min tid hos henne fått to nye diagnoser. Nadia har ikke hjulpet med henvisninger til disse annet enn etter streng mas eller heving av stemmebruk. Psykiske lidelser eller andre mentale forstyrrelser har hun veldig lite forståelse for. Hun er lite empatisk og er kald i blikket når en ankommer. Høflig, men ikke hyggelig. Virker som om hun ikke ønsker eller liker jobben sin, eller pasientene. Nadia bruker også en snaue 5-10min på en time, da hun er veldig kortfattet. Jeg har også en kornisk diagnose hvor jeg trenger fast oppfølging. Her må jeg selv be om blodprøver, og om det glemmes - blir det ikke gjort noe. Unngå denne legen om du trenger noe følelsesmessig stabilt. Den faste kontordamen, er derimot helt fantastisk og er mer engasjert enn legen selv.
Utrygg og lytter ikke
Lege: Nadia Shaukat SkrevetGir ikke tid til pasienter.
Ser ikke på pasienten ,fokuserer kun på tiden.
Jeg var ikke fornøyd med hans arbeid
Legen er snill, veldig kunnskapsrik og klok.
Lege: Sadia Sultana Kapur SkrevetJeg har vært hos legen for første gang og jeg var imponert over arbeidet hennes. Hun er en god lytter, høflig og veldig kunnskapsrik. Hun tok historien min og undersøkte meg, så forklarte hun meg alle mulighetene for sykdommen min, årsakene, undersøkelsene og behandlingen. Jeg synes at hun er så erfaren.
Hyggelig og klok
Lege: Sadia Sultana Kapur SkrevetFornøyd med Sadia som fastlege. Hun er kunnskapsrik, hyggelig og trygg i rollen. Hun følger opp under og etter timer og prøver. Følt meg godt ivaretatt. Litt trekk handler kun om at legekontoret er vanskelig å nå på telefon. Heldigvis fått bedre digitale løsninger.
Rolig og flink
Lege: Waleed Ben Saleem SkrevetJeg er svært fornøyd med fastlegen min, så fornøyd at jeg velger å ikke finne en ny på nytt bosted. Han er en rolig, flink og hyggelig lege som lytter, og jeg føler meg godt i varetatt.