Logo for Studenterlunden Tannlegesenter AS

Studenterlunden Tannlegesenter AS

Logo for Studenterlunden Tannlegesenter AS

Om

Klinikken ble etablert i 2005 og ligger sentralt i Stortingsgaten midt mellom Nationaltheatret og Stortinget. Vi holder til i 3. etasje med heis og er lett tilgjengelig med kollektivtransport, og bare en kort spasertur fra Aker Brygge. Det er flere store parkeringshus i nærheten (Vika, Saga og Ibsen).

Vi tilbyr alle vanlige tannbehandlinger og samarbeider med spesialister når det er nødvendig.

Tannlegene hos oss er faglig oppdatert gjennom jevnlig kursing, er medlemmer av Den norske tannlegeforening og har begge lang fartstid i klinikken.

Studenterlunden Tannlegesenter AS holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Studenterlunden Tannlegesenter AS

Veldig dyktig og god tannlege

Tannlege: Ingrid Birkeland Melcher Skrevet
Pris

Har et behagelig vesen og er forsiktig og lydhør i forhold til pasienten. Hun er også veldig nøye. Jeg føler meg godt ivaretatt og i trygge hender.

Godt ivaretatt hos Studenterlunden

Pris

Har gått her i alle år. Litt tannlegeskrekk, men det løser Therese med humor, god informasjon og kommunikasjon og masse kompetanse! Anbefales!

Beste tannlegen jeg har noen gang hatt!

Pris

Therese er alltid tålmodig, forklarer hva hun driver med, viser og hører på. Jeg blir ikke lenger redd til å gå til tannlegen!

Tidenes beste tannlege

Pris

Har gått til Therese i flere år, og kunne ikke vært mer fornøyd. Utrolig dyktig og kunnskapsrik, og er flink til å fortelle hva in gjør underveis. Anbefales på det aller varmeste!

Utrolig hensynsfull og dyktig tannlege

Tannlege: Ingrid Birkeland Melcher Skrevet
Pris

Ingrid har vært min tannlege i mange år, og jeg har alltid vært fornøyd. Hun er dyktig og tålmodig, og ikke minst god i møte med litt engstelige pasienter. Forklarer hva hun gjør, passer på at du har det bra. Anbefales varmt til de som vil føle seg trygg og sett i stolen. Bare si hva du trenger, så lytter hun.