Therese Lien Sørensen
Tilleggskompetanse
- Eksamen odontofobi
- Godkjent implantatprotetisk behandler
Veldig blid og omgjengelig. Gir informasjon på en forståelig måte. Gjør utmerket arbeid. Skaper en behagelig atmosfære som gjør at jeg slapper av. Jeg ser alltid fram til neste time.
Har gått her i alle år. Litt tannlegeskrekk, men det løser Therese med humor, god informasjon og kommunikasjon og masse kompetanse! Anbefales!
Therese er alltid tålmodig, forklarer hva hun driver med, viser og hører på. Jeg blir ikke lenger redd til å gå til tannlegen!
Har gått til Therese i flere år, og kunne ikke vært mer fornøyd. Utrolig dyktig og kunnskapsrik, og er flink til å fortelle hva in gjør underveis. Anbefales på det aller varmeste!
Jeg har gått hos Therese i snart 20 år og gir henne mine beste anbefalinger. Hun er dyktig, arbeider raskt og effektivt og kommuniserer på en fin, motiverende og vennlig måte. Med et godt nettverk, kan hun lett innhente råd og booke deg inn hos spesialister ved behov. Meget høy kompetanse; tar stadig etterutdanning på ny forskning og metoder. Gir gode råd om hva som er mulig; men samtidig hva som kan lønne seg fra et «kost-nytte» og «verdi-for-pengene» perspektiv. Har bare gode opplevelser -stor takk til Therese!