Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS
En super lege
Lege: Thomas Tønseth SkrevetEndelig fant jeg en lege som ikke får meg til å føle meg som en hypokonder, og som ikke bare skrev ut pille og fysjet meg hjem. Jeg ble hørt, videresendt, fulgt opp og støttet. Psykisk og fysisk. Han var og svært flink med min datter. Jeg har flyttet, og det er med tung følelse jeg må finne ny lege nå.
En fantastisk lege
Lege: Jorg Karlgård SkrevetJorg Karlgård var min første fastlege. Valgte han den gang jeg jobbet i hjemmesykepleien i området. Han ble godt likt av pasientene. En veldig dyktig faglig sett, sympatisk og hyggelig lege. Han er flink til å lytte til deg som pasient og ta deg på alvor. Det ble etterhvert for mange vikarer da Karlgård ikke var på jobb, og som ikke kan sammenlignes med Han. Derfor byttet jeg fastlege, men mange fastleger har endel å lære av dr. Karlgård.
Veldig dyktig og medmenneskelig
Lege: Thomas Tønseth SkrevetTar seg god tid, lytter og virker genuint interessert! Han nøler ikke med henvisninger dersom dette behøves! Har hatt han som lege fra jeg var 5år ca og har alltid vært fornøyd med han!:) Fortsett det gode arbeidet Thomas!:)
Merkelig.
Lege: Monica Nilsdatter Nyquist SkrevetJeg er svært misfornøyd med Monica som fastlege. Jeg har brukt henne i 10 år. Hun var flink med forkjølelser og diverse plager, men hun var feig da det kom til kritisk sykdom. Kald og kynisk personlighet.
Superfornøyd!
Lege: Margarette de Jesus Pinto dos Santos SkrevetJeg har gått til Margarete i et par år og er veldig fornøyd. Hun tar seg alltid god tid til meg, er flink til å lytte og stille spørsmål. Hun er rask i fh.t. å sende henvisninger, følge opp prøvesvar osv. Det er også lett å få time hos henne. Er generelt svært fornøyd med legekontoret som helhet. De i resepsjonen og på lab'en er alltid veldig hyggelige og behjelpelige. Har ved flere anledninger opplevd at de yter service utover det som er forventet. Jeg kan anbefale Margarete og legekontoret på det varmeste.