Brynsenglegene AS

Brynsengveien 2 0667 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS

Dyktig lege.

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Var veldig fornøyd med Dr. Karlgård som lege. Rolig, imøtekommende og jeg følte meg alltid sett som pasient.

Jeg var også fornøyd med Dr. Sørung som vikar. Hadde en runde med psykiske utfordringer, hvor han fungerte som en god samtalepartner, og hvor vi sammen la planer framover for meg. Han var hele tiden opptatt av at jeg skulle ha kontroll over egen situasjon.

Sist jeg var innom var jeg hos Dr. Irmanesh. Dessverre en svært dårlig opplevelse for min del. For det første fokuserte han på noe annet enn problemstillingen jeg var innom med, og for det andre gav han uttrykk for at problemstillingen min var lite interessant. Han var mer opptatt av å se på klokken enn meg.

Nå har jeg byttet lege, noe jeg syns er dumt fordi jeg har vært veldig fornøyd med Dr. Karlgård og Brynsenglegene over flere år. Jeg håper Dr. Karlgård kommer tilbake når han er klar for det, jeg vil ikke se bort i fra st jeg bytter tilbake da.

delte meninger om han

Lege: Thomas Tønseth Skrevet

Han lytter og tar seg god tid :)

men han gir heller ut smertestillende og et klapp på skuldra med kommentaren kom deg på jobb enn sykemeldinger :(

Vikar er lite hjelpsom

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Denne vurdering av Nils Petter Sørung og ikke Karlgård, som er borte på ubestemt tid. Vikar Sørung oppleves som lite hjelpsom og mer opptatt av egne tanker om hva som er riktig en pasientenes behov. Oppleves som en arrogant og uerfaren ung mann. Vikar bør fokusere mer på pasientenes behov.

Kjempeflink, omsorgsfull og god lege

Lege: Johnny Arne Waagan Skrevet

Overskriften sier vel det viktigste. Meget godt fornøyd med ham som fastlege! Lett å snakke med om 'alt'. Aldri fordømmende i folhold til valg man gjør som ikke er helt 'sunne', men sier likevel tydelig fra på en klok måte. Spiller 'på lag' med meg som pasient, og det fungerer fint :)

Dyktig og rolig lege

Lege: Jorg Karlgård Skrevet

Etter anbefalinger fikk jeg tips om å skaffe meg fastlege hos Brynsenglegene. Har aldri angret på valget.
Jorg Karlgård-og nå hans vikar doktor Sørung-gir meg trygghet som pasient og jeg gir min beste anbefaling.
Laboratoriet, telefon og sekretærer er hyggelige og imøtekommende-alltid.