Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS
En ubeskrivelig dyktig og flink lege!
Lege: Jorg Karlgård SkrevetJeg kan med hånden på hjertet si at Karlgård er et sjeldent funn hva angår dyktige leger! Han har en unik evne til å se deg, lytte, og ta dine problemer på alvor. Han kan være litt forsinka til tider, men du får den tiden du trenger hos han. Han er flink til å henvise videre, hvis det er behov for det. Han har en tilnærmingsmåte jeg aldri har opplevd maken til, og er flink til å bruke humor der det passer seg. Jeg har kun gode erfaringer med Karlgård som fastlege, og håper ikke det er lenge til han er tilbake. Anbefales på det varmeste.
Her jobber det en håpløs Vikar
Lege: Jorg Karlgård SkrevetVikaren som jobber for Dr. Karlgård har ikke den erfaring og komunikasjons evnen som Dr. Karlgård.
Jeg er så skuffet over denne vikaren at jeg nå vegrer meg mot å gå til til fast legen min.
Vurderer sterkt å finne en ny fast lege, dette til tross for at Dr. Karlgård har vert min lege i mange år og gitt meg mye hjelp.
Den samme hjelpen får jeg desverre ikke hos vikaren hans.
En Arogant overfladidisk kald person.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetHar tid til å prate og se helheten, og lytter til det jeg har å fortelle. Vennlig og forståelsesfull, men konkret når jeg ber om tilbakemelding.
Dyktig, interessert og behagelig
Lege: Margarette de Jesus Pinto dos Santos SkrevetSom travel forretningsmann, og pasient med inoperabel hjertelidelse er jeg avhengig av trygg veiledning og oppfølging av en lege jeg har tillit til. Hun gir meg den oppfølging som er nødvendig for at jeg føler jeg lever etter forholdene trygt, og i den situasjon jeg er allikevel kan fortsette i mitt arbeide. En dyktig og flott lege :-))
Veldig dyktig og flink lege
Lege: Monica Nilsdatter Nyquist SkrevetMonica er dyktig i sitt arbeid. Hun lytter nøye etter og er veldig flink til å ta dine problemer seriøst. Hatt hun som min fastlege siden 1997. Hun har jobbet hardt med å finne løsninger for min bror som fikk en alvorlig skade. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste. Eneste ulempe er at resepsjonistene er sære og stresset til en hver tid. Har klagd på dem og Monica skrev ned en klage med det samme.