Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS
En veldig god lege
Lege: Monica Nilsdatter Nyquist SkrevetMonica har vært min fastlege gjennom flere år. Hun har alltid vært forsåelsesfull, lyttende og gitt meg svar på eventuelle spørsmål. Hyggelig og imøtekommende. Hun virker faglig oppdatert. Glad jeg har henne som fastlege!
Proff og engasjert
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetWaagan er en fastlege jeg på det varmeste kan anbefale, proff, engasjert, empatisk og dyktig. Inngir tillit og følger opp på en forbilledlig måte. Brynsenglegene ligger også sentralt til, rett ved Brynseng t-banestasjon - enkelt å komme dit fra hele byen. Ekstra pluss for at Brynsenglegene kjører kveldstilbud for homofile i regi av Helsedirektoratet.
Sympatisk og dyktig lege
Lege: Margarette de Jesus Pinto dos Santos SkrevetMargrete er en superhyggelig person og en dyktig lege. Genuint interessert i pasientene sine og tilpasser samtalen godt til den hun snakker med. Vanskelig å ikke like henne.
Strålende lege
Lege: Monica Nilsdatter Nyquist SkrevetMonica er en flink, oppmerksom og forståelsesfull lege. Hører på meg og mitt, og tar det jeg sier med i betraktningene.
Tok meg ikke seriøst
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetJeg hadde tidligere Dr Waagan som fastlege, men jeg byttet, ettersom jeg ikke følte at jeg ble tatt på alvor. Han visste knapt hvem jeg var, til tross for at både min mor og min far også hadde han som fastlege. Det skal ikke være slik at man føler seg dum når man går til legen, men det følte jeg virkelig med denne doktoren, som var veldig lite behjelpelig med det meste.
Når det er sagt så synes jeg også at det øvrige personalet på legekontoret også var ganske lite behjelpelige og lite hyggelige, men det kan godt ha forandret seg nå, ettersom det er noen år siden jeg hadde tilknytning til dette legekontoret.