Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brynsenglegene AS
Best i byen?!
Lege: Jorg Karlgård SkrevetEn genuint interessert lege som grundig setter seg inn i problemstillinger. En empatisk og dyktig lege jeg anbefaler til alle. Han ringer deg eller sender en sms når oppfølging trengs. Legekontoret forøvrig har fine fasiliteter, vennlig personale og god tilgjengelighet.
Best i byen?
Hyggelig og flink
Lege: Jorg Karlgård SkrevetSympatisk, åpen og kunnskapsrik. Virker nøye i sine undersøkelser, og er åpen for å diskutere flere problemstillinger i samme konsultasjon. Det eneste jeg måtte kunne utsette på ham er at han ofte er noe forsinket.
Brynsenglegene som kontor virker veldig proft og veldrevet!
Fordomsfri og åpen
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetMin forrige fastlege sleit skikkelig med at jeg er homofil. Det var rett og slett vanskelig å kommunisere og jeg ringte Brynsenglegen og forhørte meg om deres holdninger. Damen jeg snakket med på telefonen fortalte at om jeg var ute etter et fordomsfritt legekontor så var Brynsenglegene rette stedet. I dag er Johnny min fastlege og jeg er super-fornøyd. Han ser meg i øynene når vi hilser og han virker oppriktig interessert i høre hvordan jeg har det. Han er også åpen til alternativ behandling og har vært rask til å henvise meg videre når jeg har hatt behov for det. Jeg anbefaler Johnny på det varmeste!
Dyktig, hyggelig og empatisk lege. Anbefales!
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetFlink og hyggelig lege! Tar seg tid til deg, og husker deg fra forrige besøk. Føler opp pasienten godt, og henviser videre ved behov.
Anbefales på det sterkeste!
Anbefales
Lege: Johnny Arne Waagan SkrevetI særklasse den beste fastlegen jeg har hatt. Han løste sågar et problem som en spesialist en tidligere fastlege henviste meg til ikke klarte å løse. (Dvs. han gadd ikke engang prøve.)