Mons Kristian Løvfald
Ble møtt av en hyggelig og imøtekommende lege, som fikk meg til å føle meg sett og hørt. Han var grundig og god til å lytte.
Jeg har møtt mange leger, og jeg må virkelig si at Mons er helt klart den beste! Dette er på bakgrunn av ulike ting, han lytter, han ser deg, hører deg og ikke minst ivaretar deg! Ja, man må vente lenge. Kanskje 1-2 t noen ganger. Men når du en er der inne så har jeg alltid fått hjelpen jeg trenger. Det er INGEN andre leger som han. Tiden er kjip spesielt om man har planlagt noe, men det veier opp så mye mer. Jeg er super fornøyd, og har gått hos han i mange år nå! Takk, Mons!
Føler meg sett og lyttet til. Gir gode henvisninger videre.
Tar seg gode tid til å lytte
Viser interesse
Blir tatt på alvor
Meget bra !
Godt fornøyd
En skikkelig god "gammeldags" huslege. Alltid å fint å være hos Mons. Anbefales spesielt til alle som satser mer på kvaltet fremfor kvantitet.
Kan ikke anbefale denne legen utfra min erfaring. Usedvanlig treg. 2 og en halv time over tiden. Du trenger ikke å ha god tid om du har time. Regn med noen timer med å stirre i veggen. Hoppet over folk i køen som hadde time. Meget rotete og uprofesjonelt opplegg. Sekretærer som påstår de ha sagt at man ikke trenger å komme når man har time da han vanligvis er treg. Merkeligste beskjeden jeg noen gang har fått på et legekontor.
Opplevde at han prøvde å finne måter å gjøre symptomene jeg hadde potensielt mindre alvorlig enn det de kan være. Det er ikke derfor man går til en lege. Man vil bli tatt alvorlig, men maste nok til at jeg fikk oppfølging et annet sted.
Ellers snakket han store deler av "timen" om noe helt annet enn det jeg kom for som jeg selv har uendelig mye mer kunnskap om da det er noe jeg har slitt med i årevis og brukt store deler av livet på å prøve å løse. Rimelig slitsomt selv om det kanskje var godt ment.
Velg en annen lege og ikke Bjerke legesenter generelt hvis det feiler deg noe potensielt alvorlig. Vil da anbefale en annen lege eller dessverre legevakten/113