Bjerke Legesenter

Årvollveien 23 E 0590 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bjerke Legesenter

Fantastisk lege med sympati og faglig tyngde

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Har vært pasient hos Dr. Lohan en god stund nå, etter min fastlege som jeg har hatt siden barndom gikk av med pensjon. Ble anbefalt Dr Lohan av andre bekjente og må si meg enig i at jeg er blitt ivaretatt i gode hender.

Lohan viser faglig tyngde, ser deg som
pasient og hører på dine problemer/symptomer før videre spør kontrollspørsmål for å bekrefte avkrefte «diagnose» Han følger deg tett opp, og ved flere tilfeller ringt meg på kvelden for å sjekke hvordan det går med meg/ gi svar på resultater. Jeg føler Dr Lohan som oppriktig og glad i sitt yrke. Bil absolutt anbefale ham til nye pasienter som ønsker å bli ivaretatt.

Flink Lege

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Var innom Dr.Lohan nylig, han er veldig flink. Føler jeg endelig har fått en lege som bryr seg og lytter til meg.

Veldig påkoblet og har god oversikt

Lege: Samara Ahmad Lohan Skrevet

God oversikt, tar pasient på alvor, toner seg inn på barn og ufarliggjør situasjonen og fremstår trygg i rollen.

Svært fornøyd

Lege: Mons Kristian Løvfald Skrevet

Mons Kristian tar seg virkelig tid til å lytte, kommer med gode råd, og er svært nøye når det gjelder å følge opp meg som pasient. Han er alltid smilende og imøtekommende. Hadde det ikke vært for at jeg flytter fra Oslo hadde jeg aldri byttet. Anbefales på det sterkeste.

Rett på sak

Lege: Anne Marthe Boldingh Skrevet

Meget strukturert, effektiv og ryddig lege. Går rett på sak, virker svært oppdatert faglig og gir gode råd - alltid med glimt i øyet. Hyggelig og lyttende lege som stiller gode spørsmål. Virker som hun tar meg som pasient svært alvorlig og setter inn de tiltak straks som hun mener er nødvendige.

En lege som utvilsomt kan sin jobb rent faglig og samtidig er en god menneskebehandler. Jeg føler meg 100 % trygg hos henne og godt ivaretatt på alle måter.

Anbefales på det sterkeste. Attpåtil veldig kul type!