Bjerke Legesenter

Årvollveien 23 E 0590 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bjerke Legesenter

Flink lege som er til å stole på

Lege: Anne Marthe Boldingh Skrevet

Hun hilser pent på deg når du skal inn til timen, spør hvordan det går! og hvordan problemer du skal ha hjelp til med i dag. Flink til å hjelpe til med å skrive søknader til div ting og kan feltet sitt. Angrer ikke på at jeg fikk henne som fastlege :)

Utrolig behagelig og flink lege

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Man føler seg tatt vare på hos Dr. Lohan! Vært innom der pga. Noen tester osv en del ganger nå, og hver gang så er det den samme blide trofaste legen der. Han tar seg tid til å forklare deg grundig om forskjellig ting og man forlater alltid kontoret på en behagelig og trygg måte. Anbefaler på det sterkeste!

Trygg, nøye og kunskapsrik

Lege: Samara Ahmad Lohan Skrevet

Trygg lege som tar på alvor , med tett oppfølging. En veldig hyggelig og sympatisk person. Anbefales !

Flink og seriøs

Lege: Samara Ahmad Lohan Skrevet

Samara gir inntrykk av å være kunnskapsrik og trygg, selv om hun er relativt ung og ny som fastlege. Hun er sympatisk og tar deg på alvor.

Vennlig, lyttende og dyktig i sitt arbeid

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Jeg er veldig godt fornøyd med Shahid Ahmad Lohan. Jeg føler meg godt tatt vare på. Etter en dramatisk helg med øyeproblemer og akutt svimmelhet var det en lege som grundig sjekket meg og forklarte . Var lettet og glad da jeg forlot kontoret. Slik skal det være når man går til legen!