Bjerke Legesenter

Årvollveien 23 E 0590 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bjerke Legesenter

Omsorgsfull lege

Lege: Mons Kristian Løvfald Skrevet

Han er den beste legen jeg noen gang har hatt. han er omsorgsfull og tar seg tid il pasienetene sine. selv om vente tiden er litt forlangt men det er verdt hvert eneste sekund å vente på å få behnadling hos han. Ved en feil jeg kom ut av hans system og måtte til en annen fastlege men ville gjerne tilbake til han. Ventet lenge til det blir ledige plasser men tilslutt fikk jeg det. Hele familien går hos han og alle er fornøyde. Føler meg trygg hos han.

Fantastisk lege!

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Jeg har hatt flere leger gjennom tiden, og hatt problemer psykisk. Lohan er den første legen jeg føler har tatt meg på alvor og satt igang tiltak som har hjulpet meg. Utrolig hyggelig og dyktig lege, kort ventetid, og lett tilgjengelig på telefon. Anbefales til alle!

Flink, interressert og et godt medmenneske

Lege: Mons Kristian Løvfald Skrevet

Det er ikke ofte jeg må til legen, men de gangene jeg har vært hos Løvfald skjønner han fort hva som feiler og har full kontroll på hva som må gjøres. Han virker genuint interessert i faget sitt, og henviser til artikler i en av de mange blader og bøker han har stående - eller leter opp en artikkel på pc'en. Humor har han også, og et blidt vesen som gjør deg i godt humør. Litt ventetid før jeg kommer inn gjør meg ingenting når jeg vet jeg får den beste hjelp! Har flyttet til andre siden av byen, men skal ikke vurdere å bytte til en annen lege før jeg eventuelt må flytte til Svalbard. Anbefales :)

Godhjertet, hjelpsom lege

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Konen min og jeg har 3 barn som ofte blir syke pga barnehage osv. Jeg har aldri møt en lege som tar oss så godt i mot som Dr. Lohan. Han her tilgjengelig på tlf og ordner alltid opp sånn at vi får kommet inn og får svar på hva som er galt. Og med min egen helse har jeg erfart at han lytter og tar seg forstått. Jeg har hat noen leger oppover i min tid men har jeg jeg truffet en som virkelig kan sitt fag. Takk for at det finnes sånne som deg.

Lytter ikke, og gir aldri svar på prøver av noe slag

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Han har ingen oversikt over deg som pasient. Har ennå ikke klart å forstå hva jeg har for diagnose. Gir aldri svar på prøver, ikke engang MR bilder med funn. Noen ganger lurer jeg på om han forstår hva jeg sier. Styr unna hvis du trenger en lege som faktisk følger deg opp.