Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud
Den beste legen i Oslo!
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetJeg har hatt Linnea som fastlege siden 2019. Hun er en av de menneskene som lytter, ser deg og følger opp. Hun er empatisk og dyktig. Anbefaler henne som fastlege!
Tar deg på alvor og lytter til deg.
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetMary er den beste fastlegen jeg har hatt! Hun tar meg på alvor, lytter til det jeg sier og følger alltid opp alt hun skal følge opp. Har alltid følt meg veldig ivaretatt! Jeg synes det er fryktelig trist å måtte bytte pga. flytting. Jeg kan på det sterkeste anbefale Mary til alle som ønsker en utrolig bra fastlege!
Latif er så bra når det gjelder!
Lege: Nadim Latif SkrevetFå fastleger har like mye erfaring og kan gå så raskt til diagnose når dette er livsviktig. Som det har vært for meg flere ganger. Han kommuniserer også klart!
Om du trenger råd, får du det. Han ser på kvinner med respekt og forstår våre behov. Ikke alltid tilfelle, i min lange erfaring.
Så glad han har vært min lege i snart 20 år.
Den beste legen som finnes!
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetHvis det fantes en pris for beste fastlege hadde Linnea fått denne. Hun er lyttende, empatisk, morsom, dyktig og utrolig effektiv. Digger henne!
Forsinkelsen gikk ut over pasienten.
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetDayana Ragulan er en fornuftig fastlege, men da jeg måtte til hennes vikar forsvant all min tillitt til legen. I denne praksisen har det dessverre vært mange vikarer siden jeg begynte som pasient i 2015. Etter en hasteinneggelse i sykehus med blålys før ferien med mistanke om alvorlig sykdom var vikaren ikke interessert i å lese epikrise fra ous. Det var ikke hennes oppgave å følge meg opp. Fikk beskjed da jeg kom inn på kontoret hennes om å være rask da hun var 40 minutter på overtid. Fikk en sykemelding på 50%, og sa deretter at timen var over. Jeg var inne i 5 min. Hun var sur og en smule arrogant.
Jeg så dessverre ingen annen mulighet enn å få ny fastlege.