Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud

Den beste legen som finnes!

Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba Skrevet

Hvis det fantes en pris for beste fastlege hadde Linnea fått denne. Hun er lyttende, empatisk, morsom, dyktig og utrolig effektiv. Digger henne!

Forsinkelsen gikk ut over pasienten.

Lege: Mary Dayana Ragulan Skrevet

Dayana Ragulan er en fornuftig fastlege, men da jeg måtte til hennes vikar forsvant all min tillitt til legen. I denne praksisen har det dessverre vært mange vikarer siden jeg begynte som pasient i 2015. Etter en hasteinneggelse i sykehus med blålys før ferien med mistanke om alvorlig sykdom var vikaren ikke interessert i å lese epikrise fra ous. Det var ikke hennes oppgave å følge meg opp. Fikk beskjed da jeg kom inn på kontoret hennes om å være rask da hun var 40 minutter på overtid. Fikk en sykemelding på 50%, og sa deretter at timen var over. Jeg var inne i 5 min. Hun var sur og en smule arrogant.
Jeg så dessverre ingen annen mulighet enn å få ny fastlege.

Trygg lege

Lege: Nadim Latif Skrevet

Jeg blir sjokkert over å lese alt det negative folk skriver. Han er kjempe dyktig lege og ofte har han blitt omtalt som dyktig av andre leger på sykehus o.l. Personlig føler jeg meg alltid trygg, og vet han behandler meg riktig når jeg er hos han. Han er kompetent på sitt fagfelt og aldri har har diagnosert meg feil når jeg har vært syk!

Mange kan misforstå han og opplever han som stressende, men det er mer at han er effektiv og er kompetent nok til å vite hva denne type sykdommen kan være og sender deg videre til prøver før han tar deg inn på rask samtale og gir deg den behandlingen du trenger.

Trenger du mer samtalebehandling for psyken og du sliter så må du i forkant av timen si hva det gjelder til sekretærene hans eller i selvbetjenningsportalen slik at de setter av nok tid til en slik konsultasjon. Forklarer du han hva det faktisk gjelder, så tar han tak og setter tiltak på problemet.

Får altid hjelp

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Hyggelige omgivelser, flinke folk som jobber der. Får alltid god hjelp. Føles alttid trygt å gå til legen.

Fastlege som ser deg

Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba Skrevet

Er svært glad for å ha fått Linnea som fastlege. Hun er hyggelig, imøtekommende, lyttende og ser deg. Hun tar deg på alvor og følger deg opp slik at du føler deg trygg.