Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud
Ikke imponert
Lege: Harald Eik Løvland SkrevetLøvland passer ikke som fastlege for svakt fungerende pasienter. Han snakker over hodet på pasienten, og fremstår ikke spesielt interessert. Jeg har vært med som pårørende, og var svært skuffet over måten Løvland forhold seg til pasienten på. Det kan være at dette fungerer for kognitivt oppegående pasienter, men for svakere fungerende, er dette ikke bra.
Fornøyd
Lege: Nadim Latif SkrevetBlir sjokkert av å lese alle negative kommenterer. Har hatt han som lege i over 10 år og han er lege for barna mine. Er virkelig utrolig fornøyd. Nei, han er ikke legen som slår av en lang prat, men han tar deg virkelig på alvor om det er noe. Sjekker for alt, og litt mer. Føler meg trygg som har en lege som alltid tar meg på alvor. Virker som at flere som kommenterer her ikke vet forskjell på fastlege og psykolog, eller bare lett krenka. Aldri opplevd hånlige kommenterer 😊
Helt elendig, har ikke andre ord til å beskrive det
Lege: Nadim Latif SkrevetHar gått til denne legen siden 2021, dessverre. Han var den eneste ledige i området så jeg måtte nøye meg med det. Det mest sjokkerende er hvor mange pasienter han har, dette burde være et enormt rødt flagg! Det dette betyr er at han aldri faktisk har tid til å behandle noen av pasientene sine grundig nok, i det hele tatt. De gangene jeg har vært for konsultasjon har det vært forsinket med opp til 20 min, som selvfølgelig går utover din egen legetime. Du får ikke tid til å beskrive situasjonen din nok til at det egentlig er noe hensiktsmessig å være på konsultasjonen.
Det som også er opprørende er at man aldri får snakket selv, og han snakker nedverdigene til deg, siden han er lege og selvfølgelig vet best. Det er en ekstrem mangel på respekt for sine pasienter, dette er en gjenganger i flere av anmeldelsene her.
Det hadde vært mye bedre om denne legen heller halverte antall pasienter, minst. Da hadde han faktisk hatt tid til å behandle de, kanskje. Og om han tok noen kurs i det man kan kalle "bedside manner". Jeg er meget misfornøyd og angrer virkelig på at jeg noensinne valgte denne legen. Styr unna, ikke gjør samme feilen som meg!
Beste fastlegen!!
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetVeldig imøtekommende!
Fin å snakke med.
Veldig oppmerksom.
Dyktig lege som tar tak i ting.
Hun BRYR seg!
Tusen takk for at hun finnes❤️
Ser hele mennesket
Lege: Mary Dayana Ragulan SkrevetDr. Ragulan er en fantastisk lege som ser hele mennesket.
Vikaren hun har nå derimot kan jeg ikke anbefale videre, da det er store språkproblemer samt at hun ikke tar prøvesvar osv alvorlig. Hun kom også med en noe sleivete kommentar når jeg prøvde å forklare hva jeg sleit med; er du ferdig snart sa hun plutselig. Var visst nok ment som en spøk. Det er viktig med humor, men her passet det seg ikke