Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud

Omtenksom og betryggende

Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba Skrevet

Har kun vært hos Linnea to ganger, men begge gangene har hun har fått meg til å føle meg velkommen tatt i betraktning hva undersøkelsen innebar. Smilet sitter løst og hun viser at hun bryr seg.

Beste fastlegen jeg har hatt!

Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba Skrevet

Linnea er super! Jeg har tidligere hatt fastleger jeg føler ikke tar meg på alvor, men nå har jeg funnet en som gjør det! Linnea er ikke bare faglig dyktig, men hun er omsorgsfull og empatisk, og ikke minst snill. Hun lytter og stiller spørsmål, og jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!

Hyggelig og flink

Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba Skrevet

Føler meg trygg når jeg går til Linnea. Herlig og imøtekommende lege som er flink i jobben og god på å forklare.

Dårlig!

Lege: Nadim Latif Skrevet

Uhyggelig lege, snakker alltid på munn på pasienten sin. Timene hans er bare hast og stress, man får ikke tid til å prate da han skal gjøre det 95% av tiden. Vis du lider av noe psykisk ikke ta det opp foran han, gjør narr av deg indirekte og man føler seg så ukomfortabel. Sier du at du har veldig vondt et sted så ser han på stedet og sier «det ser veldig normalt ut» men greit vi tar noen tester.

Fantastisk lege

Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba Skrevet

Virkelig den beste fastlegen jeg har hatt, fantastisk lege på alle måter. Anbefales på det varmeste.