Peder Anker

Autorisasjon (2012)

Peder Anker er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Peder Anker

Lite fleksibel og løsningsorientert

Basert på min opplevelse av Peder Anker som fastlege, kan jeg dessverre ikke anbefale han.

I en periode der jeg var helt avhengig av mine faste medisiner, opplevde jeg at han arbeidet i mot, og ikke for meg.

Fornøyd

Har gått til lege peder anker en periode nå og han er alltid hyggelig og høflig, lytter til det jeg har å si og er snar til å utrede der han mener det er riktig. Tar seg ofte tid til å forklare. Dr anker er min lege. 10/10.

Flink og grundig

Hadde time hos Dr.Anker. Han fremsto dyktig, trygg og hadde satt seg godt inn i journalen på forhånd. Anbefales!

Lite profesjonell

Ikke forberedt til timen (tidligere journal, epikrise fra sykehuset), virket uinteressert, sa ting som var medisinsk ukorrekt og uprofesjonelt.

Trygg

Dr. Anker er en kunnskapsrik og trygg lege som er spesielt dyktig på å håndtere psykiske lidelser. Med en rolig og empatisk tilnærming tar han seg tid til lange samtaler med pasientene sine, og han er kjent for å lytte nøye til deres bekymringer og behov. Han skaper et miljø der pasientene føler seg trygge og forstått, noe som er spesielt verdifullt for de som sliter med psykiske utfordringer. Dr. Ankers kombinasjon av medisinsk kompetanse og hans evne til å se hele mennesket gjør ham til en svært respektert og ettertraktet lege.